"Eddig sehol sem foglalkoztak velem!"

Bizonyítékaival Orbánhoz fordult Daróczi Dávid anyja

Kizárta az idegenkezűséget a rendőrség, az egykori kormányszóvivő édesanyja azonban most sem hisz abban, hogy Daróczi Dávid öngyilkos lett. Bizonyítékokat gyűjt, melyeket levélben a miniszterelnökhöz is eljuttatott.

2010.10.19 07:29

Egyedül kezdett el nyomozni fia halála ügyében Daróczi Dávid édesanyja. Az elmúlt fél évben bizonyítékokat gyűjtött, s bár járt öt különböző rendőrkapitányságon is, egyszer sem fogadták el a beadványát, hogy újabb nyomozást rendeljenek el. Ica néni most a Belügyminisztériumhoz és Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult segítségért - írja a Napi Ász.

Daróczi Dávid

Daróczi Dávid édesanyját elkeseríti, hogy nem foglalkoztak vele eddig sehol, és úgy érzi, fia már nem tudja megvédeni magát, ezért azt neki kell megtennie helyette.

Fia mindig törődött vele, napi kapcsolatban álltak - nem tudja elképzelni, hogy egy ilyen fiú meggondolatlanul öngyilkos lesz, és beteg, idős édesanyjára hagyja a tartozását. Nem rá vall - szögezte le Ica néni a Napi Ászban.

Az idős asszony mindent megtesz az igazság kiderítéséért. Megmutatta a leveleket, melyeket Orbán Viktornak küldött. Gyurcsány Ferencet többször próbálta felkeresni, de egyszer sem reagált. A temetésen, noha közvetlenül mellette ült, őszinte részvétet sem nyilvánított neki - mesélte Daróczi édesanyja a Napi Ászban.

Az összes, általa összegyűjtött bizonyítékot elküldte Orbánnak, mint mondta, készségesen álltak a rendelkezésére, tájékoztatták arról, hogy továbbítják ügyét a Belügyminisztériumhoz. Először érzi úgy, ez az első lehetőség, hogy egy átfogó nyomozás induljon.

Az asszony úgy érzi, Gyurcsánynak és Batiz Andrásnak is be kéne szállnia Daróczi Dávid adósságába. Igaz, a kormány eltemette a gyermekét, de ez az emberek pénzéből lett fizetve.

Arra kéri Gyurcsányt, ne az állam kasszájába nyúljon bele, hanem a mellényzsebébe, és segítsen, hogy ki tudja fizetni az adósságot, ezután nevezze magát barátnak.

Batiz Andrástól ugyanezt kéri, valamint azokat az emlékeket, melyek a fia után maradtak az irodában. Személyes tárgyait, mandzsettagombját és az öngyújtóját, amit munkája elismeréseként kapott - mondta a Napi Ásznak Daróczi Dávid édesanyja.

Ismét támadják Daróczi gyászoló édesanyját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.