"Valakinek nem tetszik, hogy nyomozni kezdtem"

Életére törhetnek - Nyílt utcán felpofozták Daróczi anyját

Minden éjjel rettegve alszik el az egykori kormányszóvivő édesanyja - már érte egy támadás, ami véleménye szerint az egyedül elkezdett nyomozásának köszönhető.

2010.11.02 06:40ma.hu - Fotó. habostorta.hu

Minap a temetőbe menet, nyílt utcán pofozta fel valaki Ica nénit, az elhunyt Daróczi Dávid édesanyját. Indoklása szerint azért, mert nem képes felfogni, hogy fia öngyilkos lett és saját nyomozásba kezdett. Innentől kezdve már főleg félti az életét az asszony, aki nem hiába retteg: mint mondja, a napokban valaki megpiszkálta az ajtaját éjszaka, és azóta nem lehet zárni.

Matatást hallott s zárnál, halálfélelme volt. Az igazsághoz tartozik, hogy még egy kulcscsomó volt a lakáshoz, melyben él, ez Dávidnál volt, az autójában tartotta. Rejtélyes módon eltűnt, ahogy a szennyes is. Nem tud megnyugodni, hisz bárki betörhet hozzá - az anya szerint azóta kell rettegésben élnie, hogy nyomozásba fogott fia halálával kapcsolatban. Valaki el akarja hallgattatni.

Mivel már továbbadta összegyűjtött bizonyítékait, ha vele bármi baj történik, ki fog derülni az igazság. Szerinte már telefonját is lehallgatják. Be fog menni a rendőrhöz, aki vizsgálta az ügyet, szeretné személyesen elmondani neki, miért nem hisz az öngyilkosságban. Hátha beindulnak végre az igazságszolgáltatás kerekei - mondta el a Napi Ásznak Daróczi Dávid édesanyja.

Ica néni október elején átnyújtotta összegyűjtött bizonyítékait Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki elmondása szerint ígéretet tett arra, hogy a Belügyminisztérium felé továbbították Daróczi Dávid ügyét.

Az áprilisban elhunyt egykori kormányszóvivő édesanyja az elmúlt fél évben saját maga kezdett nyomozásba, és bár öt különböző rendőrkapitányságon is járt, egyszer sem foglalkoztak beadványával, hogy újabb nyomozást rendeljenek el. Ezért fordult végül Orbán Viktorhoz és a Belügyminisztériumhoz.

Daróczi édesanyját elkeseríti, hogy korábban nem törődtek fia ügyével, ő ugyanis már nem tudja magát megvédeni, ezért úgy véli, ezt neki kell helyette megtenni. Ica néni azért nem hisz fia öngyilkosságában, mert Dávid mindig törődött vele, napi kapcsolatban álltak.

Egy ilyen ragaszkodó fiú nem lesz meggondolatlanul öngyilkos, és főleg nem hagy beteg, idős édesanyjára egy nyolcmillió forintos tartozást - mondta el a gyászoló anya.

Daróczi Dávid szüleinek ekkora összeget kellene visszafizetniük, ők azonban addig nem hajlandók belemenni a dologba, míg nem tudják: fiuk milyen cégekben és bankszámlákon tartotta pénzét.

Ica néni és Choli Daróczi József, Dávid édesapja a hagyatéki tárgyalást követően megneveztek több céget is, melyekben lehetz pénze a fiuknak. Jelenleg ennek vizsgálata is folyik.

Az állítólagos szeretőnek pénzre van szüksége

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.