Döbbenetes felfedezést tett Ica mama

Halála előtti napon fizette be - Ellophatták Daróczi 11 millióját?

Már a hagyatéki tárgyalás során feltűnt az egykori kormányszóvivő édesanyjának, hogy hiányzik két bankkártya, melyen Daróczi Dávid a pénzét tarthatta. Ica néni rádöbbent: 11 millió forint sorsa ismeretlen.

2010.11.05 07:40Fotó: kiskegyed - csepel.info

Ahogy saját bevallása szerint korábban is nyomozott és bizonyítékokat gyűjtögetett, most is ezt tette az áprilisban elhunyt Daróczi Dávid édesanyja, és a napokban megdöbbentő felfedezést tett: halála előtti napon fizetett be fia bankszámlájára 11 millió forintot, ám a számlának hűlt helye.

Az anya szerint a banki tartozása fedezeteként helyezte el az összeget Daróczi a titkos számlára, ám most nem tartja kizártnak, hogy ez a vagyon már másoknál van.

Ica néni a Napi Ásznak elmondta: előkerült egy notesz a hagyatéki tárgyaláson, ebbe jegyezett fel fia mindent - rendszerető volt, aki mindent rendszerezett és felírt.

Aktuális anyagi helyzetét is lejegyezte, bevételeit és kiadásait is. Ica néni nem érti: fia bankszámlájáról eddig miért nem lehetett tudni? Úgy véli, Dávid halálában talán közrejátszhatott a számláján levő pénz is. Az összegről eddig hallani sem lehetett, nem tudni, megvan-e. Nem kizárt, hogy már rég mások kezében van - mondta a lapnak Daróczi édesanyja.

Daróczi Dávid édesanyja - Fotó: csepel.info

A gyászoló anya furcsának találja, hogy hagyatéki és a rendőrségi papírok szerint fiának sem lakása, sem autója, se laptopja, még telefonja sem volt. Ezt nem hiszi el. Valamilyen fedezetre meg kellett kapnia a banki hitelt, amelyet követelnek rajtuk. Hogyan kaphat egy olyan ember milliókat a banktól, akinek nincs semmije? - teszi fel a kérdést a Napi Ászban az asszony.

Ica néni véleménye szerint annak a 11 milliónak kellett biztosítéknak lennie ahhoz, hogy a fia pénzhez jusson a banktól. Daróczi Dávid édesanyja a Napi Ászban leszögezte: amíg marad szusszanásnyi ereje, harcol, hogy kiderüljön az igazság, nem hagyja, hogy gyermeke emlékét bemocskolják.

Eddig egy megtört anya volt, de mióta egyre mélyebbre ás, és újabb bizonyítékok látnak napvilágot, anyatigris lett. Számos esetben kérte a rendőrséget, indítsanak újra nyomozást, de nem tették - amikor a vizsgálatot lezárták, őt arról senki sem kérdezte meg, hogy mit akar, csak Dávid édesapját.

Pedig nagyon sok és alapos oka van arra, hogy újra nyomozzanak. Neki a fia ad erőt, akinek a lelke benne él - mondta a Napi Ásznak Ica néni.

Ki akarják végezni Daróczi Dávid édesanyját?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.