Nem érti, mit fojthatott magába Magyar Attila...

"Meghasad a szívem" - Mónika nyílt levelelet írt Gregor Bernadettnek

Úgy érzi, kinevetik a háta mögött, amiért hangot ad érzéseinek - Magyar Attila felesége, Mónika úgy döntött: először és utoljára beszél drámájáról, és nyílt levelet írt Gregor Bernadettnek.

2010.11.25 07:40Fotó: tv2.hu - mtv.hu

Magyar Attila neje, Mónika sosem értette azokat az embereket, akik az érzelmeiket nem mutatják ki - számukra természetes volt a simogatás, az érintés, nagyon szerették egymást Attilával - árulta el fájó szívvel a feleség, aki ma is úgy véli: házassága a színésszel idilli volt, nem csoda, hogy aztán a címlapok láttán teljesen összeomlott.

Annak ellenére, hogy férje nem hitegeti hazaköltözéssel, és lehet, valóban válni akar, Mónika elhatározta, hogy összeszedi magát. Úgy véli, utóbbiakat csak a lapok találták ki.

Kesergés helyett kiírja, kifesti magából a bánatát. Bízik a dolgok jóra fordulásában. Azt is eldöntötte: levelet ír Gregor Bernadettnek, a riválisának, valamint azoknak a nőknek, akik hozzá hasonlóan jártak. A levelet a Hot! magazinban közzé is tetette.

Magyar Attila és Mónika, még boldogan - Fotó: RTL Klub

Levelében Mónika azt írja: minden ember boldog akar lenni. Ugyanígy Attila is. Ő megérti őt és az érzéseit, elkábította a fellángolt szerelem, és belerepült a lángba, ám attól, hogy megérti, még fáj. Csordultig van a szíve fájdalommal.

Néha úgy érzi, nem bírja tovább, meghasad a szíve. Ilyenkor bemegy a festőszobájába, és kifesti magából az érzéseit, olyankor megnyugszik, és úgy érzi, van még remény - írja a Hot! magazin.

Kifejti, hogy Gregor Bernadettet személyesen nem ismeri, de tudja, nagyon sok asszony, nő van hasonló helyzetben. Nekik azt üzeni, ne féljenek remélni, ő sem fél. Bízzanak, mert ő is bízik a boldogságban és abban, hogy újra egymásra találhatnak még Attilával.

Az ember az ő hite szerint hobbijára támaszkodva kikászálódhat a problémákból, megtalálhatja boldogságát. Ha olyan apró dolgokkal töltik ki napjaikat, ami boldoggá teszi őket - legyen az egy szép kép, amit festettek, vagy tiszta szoba, amit rendbe raktak, egy asztalterítő, amit horgoltak - idézi Mónika sorait a Hot! magazin.

Az asszony nem titkolja: mióta Attila elment, iszonyatosan üres a ház. Ijesztő a csend abban a házban, amit azelőtt nevetés töltött be. De, mint mindenki más, ő is boldog akar lenni. Esténként, amikor nagyon magányosnak érzi magát, fest magának egy világot, amely tökéletlenségében tökéletes.

Egy világot, melyet csak az ő érzései töltenek meg. Amikor elkészül a festménnyel és a szeme a fantáziavilágból visszatéved a valóságba, akkor látja a képet igazán. És ahogy nézi, arcán megjelenik az első mosoly. Halovány és nem tudatos, de kezdetnek tökéletes. Hisz a mosoly az út, amely elvezet a boldogsághoz - írja Mónika.

Az asszony szerencsésnek érzi magát, amiért rengeteget erőt adnak neki gyermekei, barátai, tanítványai. Közben pedig találgat: nem tudja, hogyan fajulhatott idáig Attila és az ő kapcsolata, mit fojthatott magába Attila, amiből ő semmit sem érzett.

Nem volt egyetlen hangos veszekedésük sem. Azt mondja, úgy érezte magát, mintha bombatalálat érte volna, amikor megtudta, hogy férje beleszeretett Gregor Bernadettbe - írja a Hot.

Mónika a Hot! magazinban elmondta: pár hete még semmi jelét nem vette annak, hogy negyedik házassági évfordulójukon már nem lesznek együtt. Ez november 24-e volt. Mónika úgy véli, persze, ha nem békülnek, tovább kell lépni, ha nagyon nehezen is. Az eszével tudja, mindent újra kell kezdenie, de a szívével még nem boldogul - vallotta be a Hot! magazinban Magyar Attila felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.