Babája elvesztése után elpattant Berniben valami

Gregor Bernadett: Bármikor rajtakaphattak volna bennünket Attilával

Őszintén mesélt új szerelméről a színésznő - Mint mondja, kiállt, mert bármikor rajtakaphatták volna őt Magyar Attilával. Úgy véli: ha valaki beleszeret egy nős férfiba, az sosem szándékosan történik.

2010.11.18 12:25Fotó: bulvaros.hu - kiskegyed

Megszólalt, és őszintén beszélt Gregor Bernadett az egyik hetilapban arról: ő és Magyar Attila valóban együtt vannak, s azzal is tisztában volt, hogy a sajtó "darabokra tépi" majd. Kiállt, mert úgy érezte, ez jobb, mintha rajtakapják őket Magyar Attilával, ami bármikor megtörténhetett volna. A valótlan állításokat nehezen viseli Gregor Bernadett - sosem értette, kinek jó ez, senki sincs könnyű helyzetben.

Úgy véli, a lehetőségekhez mérten igyekeztek ő és Attila is tekintettel lenni a feleségükre, férjükre, de a sajtó nincs rájuk tekintettel - vélte a színésznő a Hot! magazinban.

Volt már cikk, melyben azt olvasta, hogy Attilával máris szakítottak, máshol pedig azt, hogy ő babát vár. Egyik sem igaz, az ellenben igen, hogy ő egyszerűen szerelmes lett.

Lehet őt ezért utálni, de vállalja az ezzel járó hercehurcát. Szeretné azonban tisztázni: ha valaki beleszeret egy nős férfiba, az sosem szándékos, és ez fordítva is igaz. Aki volt már szerelmes, tudja, miről beszél - szögezte le a Hot! magazinban Bernadett.

Fotó: Kiskegyed

A színésznő hét éve élt együtt férjével, Istvánnal, amikor ez a dolog történt. Az elmúlt évben többször is szakítottak egymással. Voltak hullámvölgyeik és éltek is külön, de az még nem fordult elő, hogy valamelyikük szerelmes lett.

Mióta Istvánt ismerte, nem tudott más iránt ilyen érzéseket táplálni, ám a mostani olyan erővel sújtott le rá, hogy nem tudott ellene mit tenni. Tudja, hogy boldogságuknak vannak szenvedő alanyai, mégsem képes már véka alá rejteni érzéseit - ismerte el Gregor Bernadett a Hot! magazinban.

A színésznő elárulta: ő nem képes bujkálni, megőrülne attól, hogy ne mehessen el sehová a szerelmével. Nem tud hazudozni, hazugságban élni. Istvánnal békében váltak el, abszolút megértő volt, de ez nem jelenti azt, hogy ők valamikor ismét egy pár lesznek.

Kettejük kapcsolata már nem volt más, mint csendes társbérlet. Amikor a sorozatos veszekedések közepette elveszítette a kisbabáját, benne elpattant valami - vallotta be Bernadett a Hot! magazinban.

A szépséges sztár a lapban elmondta, nem költöztek össze Magyar Attilával a hírek ellenére. Ő akkor vallott színt férjének, amikor Attila időt kérve elköltözött a feleségétől.

Nem élnek együtt, de egyikük sem lakik már a házastársával. Istvánnak keresett albérletet és ki is fizette, ez így volt praktikus, mivel a gyerekeket semmiképp sem szerette volna kimozdítani az otthonukból. Anélkül is lesz elég változás az életükben. Attila is azt tette, amit jónak látott - vélekedett Bernadett a Hot!-ban.

Hozzátette: Szinte egyszerre született meg bennük a gondolat, hogy nem tudnak többet úgy élni, ahogyan korábban, egymás nélkül pedig végképp nem - írja a Hot! magazin.

Gregor Bernadett: Most Mónikán van a sor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.