Albérletet keresni is segített Berni a párjának

Gregor Bernadett férje: Időt kell adni, de most elengedem a kezét

A szépséges színésznő párja úgy érzi, el kell engednie feleségét, és meg kell várni, hogy az élet maga rendezze a kialakult helyzetet.

2010.11.16 07:00ma.hu - Fotó: tv2 - kiskegyed

Gregor Bernadett segített a férjének albérletet keresni otthonuk közelében - a férfi maga mesélte el mindezt, ahogyan azt is, szerinte az ember életében megvan az ideje a megszületésnek és a meghalásnak.

Az ő házasságukban ez az utóbbinak az ideje - fogalmazott István, aki úgy érzi, időt kell adnia a nejének, a kapcsolatuknak, hogy kiderüljön, mi lehet még belőle. Ha Bernadett és Magyar Attila közt komoly a dolog, akkor ők elválnak, de ha nem, a kapcsolat még újjászülethet, ahogyan ez már háromszor is megtörtént. Most azonban jobb, ha elengedik egymás kezét - vélte Gregor Bernadett férje.

A színésznő második gyermekének apja elköltözött ugyan közös otthonukból, de a család életében továbbra is részt vesz. A gyerekek is átélik azt, ami a szülőkkel történik, ez számukra is egy tanulási folyamat. Minden nap találkoznak, van Bernadettel egy közös órarend, ki mikor ügyel a gyerekekre. A szülői teendőkben most is teljes mértékben partnerek - mondta el Gregor Bernadett párja a Napi Ászban.

Fotó: Kiskegyed

Múlt hét vége felé robbant a bomba: kiderült, hogy románc szövődött Gregor Bernadett és kollégája, a szintén színész Magyar Attila között.

A Mágnás Miska című darab próbái alatt kerültek közelebb egymáshoz. A színésznő nem tagadta a románcot, de akkor részletekbe még nem bocsátkozott. Férje ugyancsak nem cáfolta a hírt, de úgy vélte, minderről Bernadettnek kell beszélnie a sajtónak.

Annyit mondott: hét éve ismeri a feleségét, csodás anyának, hűséges feleségnek tartja, de Bernadettnek most az a dolga, hogy önmagához legyen hű. Neki pedig ebben támogatnia kell.

Magyar Attila felesége, Mónika ugyanakkor elmondása szerint csak a sajtóból értesült a történtekről, ami nagyon megviselte. Az Aktív műsorában könnyek közt mesélt arról, hogy férje csupán időt kért tőle, közvetlenül ez után tudta meg a sajtóból a híreket.

Attila és Mónika négy éve él együtt, közös gyermekük azonban még nem született. A feleség elárulta, Magyar Attila a hétvége előtt telefonon arra kérte őt, ne higgyen a lapoknak. Mónika ismét bizakodni kezdett.

Két napja egyik lapnak úgy fogalmazott: Magyar Attila egyelőre nem költözik vissza hozzá, csak tisztázzák a történteket. Napok óta nem éri el őt telefonon.

Gregor Bernadett pedig elmondta: ő, a férje, István, valamint Attila kiszálltak ebből a történetből. Most már Mónikán van a sor, hogy nyilatkozgasson.

Magyar Attila felesége mindent megbocsát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.