Magyar Attila is kilépett házasságából!

Gregor Bernadett elhagyta férjét "Nyuszó muszó"-ért

Elhagyta párját a gyönyörű színésznő, már Magyar Attila színész a kedvese - mindkét sztár kilépett a házasságából. Gregor Bernadett nem tagadta a hírt, és férje sem cáfolta...

2010.11.11 07:40ma.hu - Fotó: Kiskegyed - mtv.hu

Elhagyta második gyermeke apját Gregor Bernadett. Úgy hírlik, a Budaörsi Játékszín Mágnás Miska című darabjának próbái alatt szerettek egymásba kollégájával. Az új kedves ugyanis nem más, mint Magyar Attila, akit sokan a Nyuszó-muszó reklámból ismerhetnek.

A két színész vállalta érzéseit, már családjaiknak is bejelentették, hogy összekötik életüket. Gregor Bernadett telefonon nem tagadta a románcot, de részleteket nem árult el, mert leszerződött egy hetilappal. Férje ugyancsak nem cáfolta a hírt, de úgy véli, Bernadettnek kell beszélnie a sajtónak. Annyit mondott: hét éve ismeri őt, csodás anyának, hűséges feleségnek tartja, de az most a dolga, hogy önmagához legyen hű. Neki ebben támogatnia kell.

Magyar Attila itt még a feleségével - Fotó: RTL Klub

A színésznő kapcsolata férjével 2008 óta - amikor Bernadettet megcsalta a párja - kissé ingatag lábakon állt, ráadásul Gregor feladata volt inkább gondoskodni a megélhetésről. Magyar Attila házassága azonban példaértékű volt. Jó barátja, Hajdú Steve hirtelen nem is jutott szóhoz, annyira megdöbbent, amikor megtudta a hírt - írja a Napi Ász.

Gregor Bernadettnek nem az első házassága ér véget. A színésznő háromszor ment férjhez és két gyermeke van. Két fia két különböző kapcsolatból született, a most 14 éves Bence édesapja, aki nőgyógyász volt, már a színésznő terhessége alatt külföldre ment dolgozni.

Később a szép színésznő Gát György producer felesége lett, de annak ellenére, hogy négy évig tartott kapcsolatuk, maga a frigy az egy évet sem érte meg. Az utóbbi években Somogyi István táltos felesége volt Bernadett, tőle született kisebbik fia, Álmos.

Házasságuk azonban 2008-ban törést szenvedett. Kiderült, a férfi megcsalta a színésznőt. Később ugyan úgy tűnt, sikerült helyreállítaniuk a kapcsolatot, és az utóbbi időben nemigen lehetett hallani közöttük gondokról.

Az nem volt titok, hogy a családot inkább a színésznő tartja el, akit azonban hónapokkal ezelőtt elküldtek a Jóban Rosszban sorozatból.

Majd a Pesti Magyar Színház társulatából is távoznia kellett - Gregor Bernadett elmondta, a főiskola óta közalkalmazott volt, mindig volt biztos jövedelme. Ez azonban most, 14 év után megszűnt.

Az igazgató spórolás miatt szüntette meg jogviszonyát, vállalkozóvá kell válnia. A színésznő nem egyszer nyilatkozott a sajtóban arról, hogy nehéz helyzetbe került, de nem kell miatta aggódni, majd megoldja a család ellátását.

Nagymama lett Gregor Bernadett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.