Bernadett szerint ők kiszálltak a történetből

Hazatér Magyar Attila a nejéhez?

Teljesen kiborult a színész felesége, miután a médiából arról értesült, hogy Magyar Attila és Gregor Bernadett között románc szövődött - most azonban úgy tűnik, helyreáll a családi béke.

2010.11.15 12:29ma.hu - Fotó: mtv.hu - kiskegyed

A csütörtökön kirobbant botrány óta Magyar Attila kibékült a feleségével - tudatta a házaspár közeli barátja. A hétvégén rendezték egymás között a dolgokat, úgy tűnik, helyreáll a családi béke, még ha a bizalmat nem is lesz olyan könnyű helyreállítani. Mindkettejüket megviselték a történtek, de Attila bocsánatot kért Mónikától. Nagyon szeretik egymást. Magyar Attilát és nejét egyelőre nem sikerült elérni - adta hírül a Napi Ász.

A Blikk értesülései szerint a színész napok óta hallgat. Gregor Bernadett a lapnak szűkszavúan elmondta, ő, a férje István, valamint Attila kiszálltak ebből a történetből. Most már Mónikán van a sor, hogy nyilatkozgasson. Mónika pedig elárulta, Magyar Attila egyelőre nem költözik vissza, csak tisztázzák a történteket. Napok óta nem éri el őt telefonon - írja a Blikk.

Magyar Attila neje, Mónika a hétvége előtt zokogva beszélt az Aktív műsorában arról, hogy a férje időt kért tőle, ennek ellenére másnap a médiából tudta meg, hogy párja és Gregor Bernadett színésznő között románc alakult ki.

Gregor Bernadett - Fotó: Kiskegyed

Attila és Mónika négy éve alkot egy párt, ez idő alatt azonban - bár a feleségnek már vannak gyermekei korábbi kapcsolatából - nem született közös babájuk, hiába vágytak rá.

Kiderült, hogy nem olyan egyszerű a dolog, Mónika azonban nem adta fel, és - mint mondta - orvosoknál is járt, a mesterséges megtermékenyítésre is jelentkezett, mindent megtett, és mindent a férjéért...

A megtört asszony azt is elmondta, ő kész megbocsátani mindent, nem haragszik sem Attilára, sem Bernadettre. Sőt, kifejtette, az anya is szereti a gyermekét, akkor is, ha gyilkos. Számára Attila olyan, mintha a negyedik gyermeke lenne, jó értelemben - a mindene: a párja, a szerelme, a barátja.

Mónika elárulta, a legrosszabb az, hogy nem tudja, mi az igazság. Ha tudná, hogy párja majd visszajön, várna, amíg kell. Ha nem kell neki, ahogyan a ma már közösen nevelt gyermekek sem, akkor lezárná a dolgot, elengedné őt.

Magyar Attila a hétvége előtt telefonon arra kérte a nejét, ne higgyen a lapoknak, nekik az a dolguk, hogy ilyeneket írjanak, de ez nem igaz. Ekkor Mónika ismét bizakodni kezdett.

A feleség akkor is megbocsátana, ha Gregor gyermeket szülne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.