"Nem a lapokból kellett megtudniuk"

Gregor Bernadett: Nem érdekel, ha szétcincálnak a lapok

Nincs lelkifurdalása a szép színésznőnek - mint mondja: egy házasság nem egyik napról a másikra megy tönkre. Gregor Bernadett szerint van már oka, előzménye annak, ha valaki kifelé kacsintgat.

2010.11.17 08:29ma.hu - Fotó: kiskegyed - mtv.hu

Gregor Bernadett újra szerelmes - lelkifurdalása azonban nincsen, annak ellenére, hogy ő és Magyar Attila is házasságban éltek, amikor a szerelem kibontakozott. A színésznő elmondta: biztos abban, hogy sokan megkérdőjelezik majd az erkölcsi tartásukat, de nem érdekli, ha szétcincálják a lapok, hogy megint egy nős férfi lett a szerelme. Senki nem lát bele a magánéletébe.

Egy házasság nem egyik napról a másikra megy tönkre. Mindig van annak oka, előzménye, ha valaki kifelé kacsintgat a kapcsolatból. Az övé már két éve nem úgy működött, ahogy kellett volna. Attilával hasonló cipőben jártak, így találtak egymásra érzelmileg.

Gregor Bernadett úgy véli: korrektül viselkedtek, az érintettek tudták meg elsőként, hogy új szerelem lépett az életükbe. Nem buktak le és nem a lapokból kellett erről értesülniük - írja a Kiskegyed.

Múlt hét közepén írta meg először a sajtó: Gregor Bernadett és Magyar Attila között románc szövődött a Mágnás Miska című darab próbáin.

Magyar Attila és felesége - Fotó: RTL Klub

A színésznő elköltözött a férjétől, Istvántól, akitől második gyermeke, Álmos született. Korábbi házasságából egy 14 éves fia is van a sztárnak, Bence.

A gyerekeket közösen nevelték, és szeretnék, ha ez így is maradna. Bernadett férje megértően fogadta, hogy a színésznő elé állt az új szerelem hírével, Magyar Attila feleségét azonban, mint mondta, nagyon váratlanul érte a hír.

Az Aktív műsorában volt vendég a hétvégén, ahol zokogva mesélte, arról volt szó, hogy a férje időt kér tőle, ennek ellenére ezzel a hírrel szembesült napokon belül a médiában.

Magyar Attila telefonon egyébként arra kérte a nejét, hogy ne higgyen a lapoknak. A páros egy ismerőse szerint a színész hajlik rá, hogy visszamenjen a feleségéhez, aki mindent megbocsát neki. Attila bocsánatot kért Mónikától.

Az asszony a napokban elárulta, Magyar Attila egyelőre nem költözik vissza, csak tisztázzák a történteket. Gregor Bernadett arról számolt be igen szűkszavúan, hogy ő, a férje István, valamint Attila kiszálltak ebből a történetből és most Mónikán a sor, hogy nyilatkozgasson.

Gregor Bernadett férje, István pedig elmondta, felesége segített neki albérletet keresni a közös otthonuk közelében. Időt kell adnia a feleségének, most azonban jobb, ha elengedik egymás kezét.

Úgy fogalmazott: ha Magyar Attila és Bernadett közt komoly a dolog, elválnak, ha azonban nem, akkor akár újra kibékülhet a házaspár, mint erre már korábban is volt példa - akkor azonban István lépett félre.

Gregor Bernadett: Nem vagyok terhes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.