Zokogva kérlelte Attilát, jöjjön vissza!

A színészkollégák is mondták - Magyar Attila neje nem tudja elhinni!

Vallott válságba jutott házasságáról Magyar Attila megtört felesége Hajdú Péter műsorában - Mónika elmondta: bár férje színész kollégái is elmentek hozzá, hogy elmondják, mit tudnak, ő ezt most sem képes elhinni.

2010.11.18 08:29ma.hu - Fotó: stop.hu - mtv.hu

Máig nem hiszi el Magyar Attila neje, hogy a férje új párra talált volna Gregor Bernadettben. Erről Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén beszélt az összetört asszony. Elmesélte: a párja egy este érzhetően feszülten feküdt mellette az ágyban, ekkor ő rákérdezett, mi a baj.

Azt felelte: rádöbbent, hogy 45 éves, őszül, és nem ért el semmit az életében. Időt kért tőle. Mónika nehéz szívvel elengedte, de három napig bírta, hogy nem hall róla. Elment a színházba és megleste, Attila azonban észrevette. Mónika zokogva kérte, térjen vissza hozzá.

A feleség megtörten mesélte: bár már Attila színész kollégái is jártak nála, és elmondták, hogy férje és Gregor Bernadett egymásba szeretett, ő ezt most sem tudja elhinni. Bízik a férjében, aki azt mondta: fél év szünet alatt is hűséges marad hozzá.

Magyar Attila neje, Mónika a Frizbiben - Fotó: stop.hu

Mónika elmondta: két hétig senkivel sem beszélt, majd a gyermekei tanácsát kérte. Ők reálisan látják az eseményeket, és úgy vélték, el kell engednie a nevelőapjukat.

Amikor a botrány kirobbant, a tanítványai és a szüleik is jelentkeztek, nagyon jól esett, hogy mellette állnak. Ha másra nem, arra jó volt ez az egész, hogy érezze azt a szeretetet, segíteni akarást, ami feléje irányult - árulta el szomorúan Mónika a Frizbiben.

Hajdú Péter igyekezett elérni Magyar Attilát is, hogy szembesítse asszonyával. Hogy sikerült-e, az a TV2 vasárnap esti adásából kiderül - írja a Napi Ász.

Múlt hét közepén robbant a bomba: a sajtó megírta, hogy Gregor Bernadett elhagyta férjét kollégája, Magyar Attila miatt, akivel együtt szerepeltek a Mágnás Miska című darabban - itt szövődött románc közöttük.

A színésznő el is költözött a férjétől, akivel azonban meg tudták beszélni a dolgaikat, és Bernadett segített is neki albérletet keresni az otthonukhoz közel.

A férj, István, aki a színésznő második fiának édesapja, a minap elmondta: úgy véli, időt kell adniuk egymásnak, most nincs jobb ötlete, mint elengedni Bernadett kezét.

Az ember életében megvan az ideje a megszületésnek és a meghalásnak. Az ő házasságukban ez az utóbbinak az ideje - fogalmazott. István elmondta, úgy gondolja, hogy ha komoly a dolog Magyar Attila és Bernadett között, akkor ők elválnak, ha pedig nem, akkor a kapcsolat még újjáéledhet.

Velük ez már nem egyszer megtörtént. Két évvel ezelőtt István csalta meg Bernadettet, kapcsolatuk akkor válságba került. A színésznő ugyanakkor a minap úgy fogalmazott, a házasságok nem egyik napról a másikra mennek tönkre, az övék férjével már két éve nem úgy működött, ahogy kellett volna.

Elmondta: tisztában van azzal, hogy "szétszedik" majd a lapok, amiért megint nős férfival esett szerelembe.

Magyar Attila neje az Aktív műsorában két nappal a botrány kirobbanása után megszólalt, és megtörten mondta, arról volt szó, a férje időt kér tőle, ehhez képest gyakorlatilag a sajtóból értesült arról, hogy mi történt a párja és Gregor Bernadett között.

Bernadett szerint nincs szó arról, hogy bármit is a médiából kellett az érintetteknek megtudniuk, mivel ők értesültek először arról, mi történt.

"Nyuszómuszó" felesége mindent megbocsát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.