Profitálhatnak is a botrányból?

"Elegem van, hogy én csak a Gregor Bernadett férje vagyok"

A két színész románca hatalmas port kavart, a "történet" minden szereplője címlapra került, ami azonban nemcsak hátrányt jelenthet.

2010.11.22 17:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Két héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Gregor Bernadett és kollégája, Magyar Attila egymásba szeretett. Ennek vállalása megviselte magát a két sztárt is, de még jobban Magyar Attila feleségét és Bernadett férjét, Istvánt. Ahogy azonban mondani szokás, a rossz reklám is reklám, sok esetben történik ilyenkor, hogy a dráma résztvevőire jobban felfigyelnek.

Gregor Bernadett nemrég elárulta, szívesen mutatná meg ismét magát a nyuszis magazinban, de nem hívják. Talán erre most sor kerülhet. Magyar Attila feltehetően újabb szerződést szeretne az általa elhíresült reklám gyártóival. Felesége, Mónika - akit talán leginkább megviselnek a történtek - festőművész és tanár, alkotásai iránt is megnőhet az érdeklődés.

Bernadett és István - Fotó: Kiskegyed

Bernadett férjét kifejezetten zavarja, hogy őt csak mint Gregor Bernadett férjét emlegetik, holott ő önálló, alkotó ember, az Arvisura színház alapítója, művészeti vezetője és rendezője volt 20 éven keresztül, ma is rendez, de emellett szellemi úton jár - mondta el, hozzátéve, hogy alakulóban van számára egy munka, amely pozitív fordulatot hozhat életében, de egyelőre nem akar róla beszélni - írja a Napi Ász.

Gregor Bernadett már a hír kirobbanása után vállalta a történteket, néhány nappal ezelőtt pedig az egyik hetilapnak részletesen is beszámolt arról, hogy nem szándékosan szeret bele az ember egy nős férfiba, csak egyszerűen így alakult.

Nem tagadta, hogy boldog, és természetesen tisztában van azzal, hogy a történet többi szereplőjének szenvedést jelent, ami közte és Magyar Attila között kialakult. Azt is mondta: tudta, hogy "szétcincálják a lapok", és azért is vállalta, hogy mielőbb elárulja a dolgot, mert bármikor rajtakaphatta volna őket valaki Attilával.

Gregor Bernadett elmondta: csupán a valótlan állításokat viseli nehezen. Például azt, hogy volt, ahol azt olvashatta, máris szakítottak Attilával, másutt pedig az állt, hogy ő teherbe esett...

A színésznő nem titkolta, egyszerűen szerelmes lett. Istvánnal, a férjével hét évet töltöttek együtt. Az elmúlt év azonban már régen nem volt olyan, amilyennek kellett volna lennie. Voltak hullámvölgyeik persze korábban is, de egyikük sem lett szerelmes még - eddig.

Bernadett és Magyar Attila a hírekkel ellentétben még nem költöztek össze, ő elmondta a férjének, mi a helyzet és szétköltöztek, Attila pedig időt kérve elköltözött a nejétől.

Gregor Bernadett férje: Megalázó volt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.