Csak egyszer lépett félre a megasztáros

Kökény Attila: "A feleségem képével riogattam a melegeket"

Házasságának tíz éve alatt egyszer megbotlott, de felesége megbocsátott neki. A megasztáros versenyző viszont a melegeket épp felesége képével tartotta távol.

2010.10.29 09:29ma.hu / Napi Ász

Megviselte Arankát, amikor évekkel ezelőtt megtudta, férje egy másik nő karjaiban kereste a boldogságot, de mivel szerette Attilát, megbocsátott neki. A Megasztár versenyzőjének ennek ellenére meggyűlt a baja a szeretővel, aki annyira nem tudta elfogadni, hogy a férfi a családját választja, hogy egy alkalommal a benzinkút shopjába is utánament - kocsival.

Fotó: tv2

Nem ez volt azonban a legemlékezetesebb „hódítása” - mesélte el a Frizbi felvételén Hajdú Péternek.

Néhány évvel ezelőtt egy amerikai luxushajón dolgozott zongoristaként, ahol mint kiderült, a személyzet nagyobb része homoszexuális volt. Az ötszáz meleg férfi közt bizony elkélt az óvatosság, így Kökény Attila azzal próbálta távol tartani a bepróbálkozó pasasokat, hogy a belső zsebéből afféle rendőrségi igazolványként rántotta elő felesége és kisfia képét, bizonyítva, hogy ő a nőkhöz vonzódik.

Ám az egyik vendég kellemetlenséget is okozott: egy idősebb férfi mindenhová követte őt, végül leszállították a hajóról - tudta meg a Napi Ász a vasárnapi Frizbiben bővebben is hallható kulisszatitkot.

Azt hitték, pornófilmet forgat Kökény Attila

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.