Bálint Ádámékat már várták a támadók

Baseball-ütővel támadtak a megasztárra az utcán!

Szóváltással kezdődött, tettlegesség lett belőle - Bálint Ádám egykori megasztárost és társaságát megtámadták a nyílt utcán péntek éjjel.

2010.10.18 10:29Fotó: balint-adam.atw.hu

Az egykori Megasztár-szereplőre - aki jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja - és barátaira egy háromtagú társaság rontott pénteken éjszaka. Egy divatbemutatón vettek részt a Millenáris Parkban, ahol szóváltásba keveredett a két társaság - tudatta a Blikk.

Fotó: balint-adam.atw.hu

Ádámnak beszóltak, mire a barátja, Andris kiállt mellette. Ebből lett fél óra múlva a tettlegesség - amikor hazaindultak, kint már várta őket a három fiatalember, és nekik estek, pontosabban elsősorban a barátjának.

Ádám próbálta csitítani az indulatokat, közéjük állt, de ellökték. Rosszul esett, az ujja visszafordult és feldagadt. A barátját azonban úgy megütötték, hogy a szája is felszakadt - írja a Blikk.

Ádám akkor ijedt meg, amikor a baseball ütő is előkerült. Szerencsére a rendőrök hamar kiérkeztek, és bevitték a három támadót az örsre. Andris, Bálint Ádám barátja feljelentést tett - adta hírül a Blikk.

Az énekes egyébként elmondta: ő máig nem érti, tulajdonképpen mi bajuk volt a támadóknak velük.

Megtámadták a Csillag születik sztárját

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.