Nem a versenytől, hanem ráktól fél a megasztár?

Szíj Melindát 40 kilóra fogyasztotta a rettegés

A napokban kiderült, a tehetséges énekesnő legszívesebben feladná a Megasztárban versenyzést - az igazi okra azonban csak most derült fény.

2010.10.22 06:29Fotó: tv2.hu

Nem kevesen lepődtek meg Szíj Melinda döntésén, aki a napokban arra kérte rajongóit, ne szavazzanak rá, ha valóban szeretik, mert haza akar menni. Az élettársa szerint azonban az ok drámaibb annál, hogy Melinda úgy érzi, nem neki való a verseny. Az asszony az egészségéért retteg.

Melinda a nyilvánosság előtt zajlott szakítás után a közelmúltban ismét összejött párjával, Péterrel, aki most elárulta, az énekesnő csak látszólag érzi jól magát. Fizikailag és lelkileg is beteg.

Egész szombat délután együtt voltak, és egy falat se ment le a torkán. Rengeteget fogyott, és már nem olyan fiatal. Retteg a ráktól. Családjában sokan szenvedtek ebben a betegségben, így nem alaptalan a félelme. Neki is éveken át mondogatta, tegye le a cigarettát - mesélte Péter a Star magazinban.

Fotó: tv2.hu

Szíj Melindát senki sem akarja hazaengedni, hiszen szinte minden fellépésével nagy sikert arat - hiába kéri a rajongókat, hogy ejtsék ki a Megasztárból.

A hétvégén még egy négysoros verset is közzétett Melinda, mely arról szól, hogy fájó szívvel bár, de feladja a versenyt. Élettársának Melinda azt mondta, a rajongók elvakultak, a rajongás fanatikus, míg a szeretet csendes.

Nagyon makacs, ha valamit egyszer a fejébe vesz, nem lehet lebeszélni. Péter azt tanácsolta Melindának, bízza a dolgot a sorsra. Sosem énekelt korábban zenei alapra, kevésnek érzi az egy hét felkészülési időt, s úgy gondolja, minél többen esnek ki, annál nagyobb teher hárul a bennmaradókra - mondta a Star magazinnak Melinda.

Élettársa azt is mondta, csinálja a versenyt úgy, ahogy tudja, ne idegeskedjen rajta, vegye lazábban a dolgot. Győrött Melinda egyébként nem vállalja fel, hogy ismét együtt van a párjával, noha a városban ezt sokan tudni vélik.

Egy, a Star magazinnak nyilatkozó ismerős szerint Melinda attól tart, hogy szüleinek is tudomására jut a dolog, ugyanis Péter egy ideje már szálka az ő szemükben. A gyerekei a nagyszülőknél vannak, és nem akarja, hogy viták legyenek. Péter és a gyermekei is kiállnak azonban Melinda mellett - adta hírül a Star magazin.

Lelki társra talált egyik ellenfelében Melinda

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.