Kik szorítanak a család helyett a megasztárnak?

Gyermekei is cserben hagyták Szíj Melindát?

Ismeretlen ismerősök biztatása mellett viszi végig prodkucióit Szíj Melinda, a csodás hangú, kétgyermekes anyuka a Megasztárban, akinek a fiai nem szeretnének szerepelni.

2010.10.04 07:25ma.hu

Egy héten át megfeszített tempóban készülnek a szombati élő adásokra a Megasztár versenyzői, melyekben tehetségükön túl aktuális lelkiállapotukat is követhetik a nézők. Családjuk, szeretteik biztatása ilyenkor sokat számít, ezért a versenyzők pihenőhelyéül szolgáló lihegő melletti szektorban kialakítottak helyet a közeli hozzátartozók is.

Szíj Melinda azonban a szombati döntőn egyedül maradt - ismerőseivel jött, a műsorvezető Liptai Claudia kérdésére azt felelte: ő kérte, ne jöjjön ide sem az élettársa, sem a gyerekei. Ők nem szeretnek szerepelni, és ő tiszteletben tartja kérésüket - mondta Melinda, szépítve a tényt, hogy tulajdonképpen magára hagyták a nehéz időszakban.

A zsűri biztatja: ragaszkodjon álmaihoz, noha úgy tűnik, ez családja szétszakadásához vezet. Melinda ugyanakkor bevallotta, nem szenved amiatt, hogy párjával, Péterrel szakítottak. Régóta problémáik voltak - megkönnyebbülést érez. Barátként tudja szeretni, de mint társat, már nem - adta hírül a Napi Ász.

Fotó: tv2.hu

Az igen tehetséges énekes Szíj Melinda a minap Hajdú Péter műsorának is vendége volt, ahol vallott arról, komoly választás elé állította a Megasztár.

A csodás hangú Melinda élettársa ugyanis nem szerette volna, ha az asszony beköltözik a Megasztár-villába a versenytársakkal. Kijelentette, ha Melinda a karriert választja, ő lelép.

A többi énekes meggyőzte Melindát arról, hogy mégis beköltözzön, de a kapcsolata ezzel válságba került. Hajdú Péter műsorában - melynek felvételéről már korábban napvilágot láttak információk - a tehetség a volt férjéről mesélt könnyek között, és bevallotta, hogy még mindig szereti őt.

Nem tagadta ugyanakkor, hogy az a férfi is a lelkébe gázolt, majd később szakított vele. Mióta Melinda a Megasztár versenyzője, megkereste és gratulált neki - mondta el az asszony.

Élettársával, Péterrel azonban nem rendeződött Melinda kapcsolata a Frizbiben. Hajdú Péter jelenlétében igyekezett megbeszélni gondjait a pár, de nem sok sikerrel.

Melinda bevallotta, Péter egy nagyon érzékeny ember, akivel kezdetben jól mentek a dolgok. Nem tagadta viszont, hogy a férfi szeretete számára már fojtogató volt.

Kidobta a párját Szíj Melinda

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.