A Tv2 szerint nem volt probléma

Megasztár-zűr: Nem kapta meg Andreas a szlovákiai sms-eket?

Egyelőre "csak" dühöt érez Csonka Andreas, akinek legutóbb távoznia kellett a Megasztárból - nemcsak dalválasztását, a csatornát is okolja kiesése miatt.

2010.10.12 08:29ma.hu - Fotó: tv2

Csalódott a legtöbb versenyző, aki nem folytathatja az éneklést a Megasztárban. Csonka Andreas, mint mondta, egyelőre csak dühöt érez, mert rossz dalt választott.

Mérges azonban a TV2-re és a szolgáltatóra is - az a pletyka terjedt el ugyanis, hogy éppen a hazájából, Szlovákiából rá leadott szavazatok nem érkeztek meg. Andreas egy sztárchat-en először érthetetlen okokra hivatkozott, majd jelezte, hogy tud róla, problémáik voltak az sms-ezőknek. Azt írta a chat-en: sokan jelezték neki, hogy nem lehetett rá szavazni. Utána fog járni, mi lehetett a gond - ígérte.

Andreas és Patai Anna - Fotó: tv2.hu

Kökény Attila, Andreas barátja is hallott az sms-ekről terjedő pletykáról. Még hétfő délelőtt is morcosan beszélt arról, hogy barátja kiesett. Koltay Tamás, a Tv2 szóvivője elmondta, úgy tudják, a szavazás zökkenőmentes volt.

Elenyésző számú üzenet nem érkezett meg, ami általános jelenség, nemcsak Andreas esetében történt meg.

Ezekről hibaüzenetet küldött vissza a szolgáltató, okuk néhány esetben elgépelés volt, de olyan eset is volt, hogy a szavazatot küldő előfizetése nem, vagy csupán részben engedélyezte az emelt díjas sms küldését - tájékoztatta a Napi Ászt a szóvivő.

Csonka Andreas nagy csalódásként élte meg kiesését, menyasszonya, Niki a nézőtéren pedig zokogva nézte, amint a társai búcsút vesznek az énekestől.

A kiborulás oka volt az is, hogy nemrég Andreas éppen a közönség előtt jelentette ki, az egész ország füle hallatára, hogy el szeretné venni feleségül a barátnőjét, és a Megasztár adta lehetőségek remélhetőleg hoznak majd annyi pénzt, hogy legyen módjuk egy nagyobb lagzira.

Andreas és Niki hat éve vannak együtt. Az énekes, aki a Megasztárban eddig szép sikereket ért el, korábban szakácsként dolgozott. Énekelt is, de ingyen járt fellépni. A tehetségkutató valóban jó lehetőség lett volna számára.

Kedvesére Andreas nagyon büszke és hálás neki, melyet a közelmúltban ki is fejtett. Mint mondta, a lány lelkileg, fizikailag anyagilag is mellette állt mindig, ha erre szüksége volt. Remélhetőleg a fiatalok problémája annak ellenére megoldódik, hogy Andreas nem folytathatja a versenyt.

Andreas-t halálfélelem kínozta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.