Három hónapja házas Fekete Dávid

Bejött a házasság a volt megasztárosnak

Három hónapja házas a Megasztár egykori felfedezettje, Fekete Dávid.

2010.10.23 11:45Kiskegyed

Kapcsolata Cserpes Laurával már sok hullámvölgyet megélt, most azonban úgy látszik, a házasság fiatal koruk ellenére kimondottan jót tett szerelmüknek.

- Nagyon sokat változott a kapcsolatunk, amióta összeházasodtunk. Máshogy állunk egymáshoz, kerüljük a felesleges vitákat, amikből régen bőven kijutott. Mindig is képes voltam a kompromisszumokra, most még inkább hajlok rá, ha úgy hozza a helyzet. Mindketten türelmesebbek lettünk a másikhoz. Most már legfeljebb azzal tudom Laurát felbosszantani, ha este későn érek haza a munkám miatt. A gyermekvállalás viszont még meg sem fordult a fejünkben. A családi fészek már megvan, egyelőre azonban saját céljainkat szeretnénk megvalósítani. Feleségem a közgazdasági egyetemre jár, és én is tele vagyok munkával.

Olvasson többet Fekete Dávidról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.