Hol vannak a megasztár régi tervei?

Színházba vágyott de végül haknisztár lett Fekete Dávid

Tizenöt éves korától édesanyja biztatja és támogatja a zenei pálya felé Fekete Dávidot, aki országszerte csak nemrég vált ismertté - Akkor még komoly színházi tervekről beszélt...

2009.10.07 18:30Tabu tv

Vidéki városokban pénzért adja elő ugyanazt a műsort, járja az országot Fekete Dávid.

Bejutásakor a fiú a Megasztártól leginkább ismertséget remélt, amit meg is kapott, ám nem mindegy, hogy hogyan kamatoztatja azt.

A szép színházi díszletek helyett most inkább falunapok és egyéb rendezvények színpadán énekel.

"A színészet és a színház volt az életem, de nagyon megkedveltem a haknizást. Járni az országot, nagyon sok emberrel megismerkedni nagyon jó" - meséli a tabutv.hu riporterének Fekete Dávid, aki bevallotta: a párkapcsolatát nagyon próbára teszi a zenészi pálya.

A sajtóban megjelent mindenféle híresztelések ellenére Dávid jelenleg párkapcsolatban él, méghozzá azzal a lánnyal, akit még a Megasztár alatt ismert meg.

Kapcsolatukba azonban a sok elfoglaltságon túl a rajongók is beleszólnak.

"Az egyik telefonszámomat feltették az internetre, úgyhogy sajnos el is kellett felejtenem azt a számot. Nagyon közvetlen vagyok, és ez lehet, olyan szempontból visszaüt, hogy többet meg mernek engedni az emberek" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Dávid, aki azt is elárulta, hogy következő klipjében kedvese is szerepel.

Tudja meg, milyen mániával küzd a megasztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.