Nem illette kritikával barátnőjét a sztár

Fekete Dávid nem pontozta kedvesét

Az a furcsa helyzet állt elő a Megasztár selejtezőjén, hogy az egykori döntős zsűritagként találta szembe magát barátnőjével.

2010.03.21 10:37Kiskegyed

A Megasztár 4 második helyezettje büszke kedvesére, aki némi unszolás után végül beadta a derekát, és elindul az idei tehetségkutatón.

A pár ennek kapcsán rögtön egy kellemetlen helyzet megoldására kényszerült: amikor Laura besétált a válogatásra, kiderült, hogy ott pont Dávid is zsűrizik.

Fekete Dávid persze kivonult a teremből, hiszen elfogultan pontozta volna barátnőjét. Ugyanis nagyon tetszik neki Laura hangja, ezért nem titkolt célja, hogy egy turné keretében együtt is duettezzenek a jövőben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.