Kiderült: kínos múltja van az énekesnő párjának...

Ciki! Transzvesztitával hempergett Gwen Stefani férje

Az énekesnővel való házassága előtt meglehetősen különös kapcsolatba bonyolódott Gavin Rossdale - Gwen Stefani párja egy transzvesztitával járt.

Gwen Stefani, Gavin Rossdale és gyermekeik St. Barths szigetén képgaléria

2010.10.15 19:29ma.hu

Bizonyos Marilyn volt az előző barátnője Gwen Stefani férjének, Gavin Rossdale-nek - ez idáig még nem volna gond, ha az illető nem egy transzvesztita lenne...

Már tavaly rebesgették egyesek a némileg meglepő pletykát, amelyre akkoriban Gavin nem reagált. Most azonban megtört a jég. A Details magazinnak a zenész elárulta, hogy a híresztelésben volt igazság.

Marilyn és Gavin - Fotó: In Touch

Marilyn a nyolcvanas években népszerű szórakoztató személyiség volt az angol klubokban. Boy George mesélt is róla 1995-ben megjelent önéletrajzi könyvében.

Sőt, azt is elmondta, hogy Rossdale-t milyen kapcsolat fűzte a transzvesztita előadóművészhez. Sem a zenész, sem pedig a Marilyn néven dolgozó művész nem kommentálta a dolgot. Gavin Rossdale nem erősítette meg és nem is cáfolta.

Marilyn szerint a hallgatás oka az volt, hogy az éppen karrierjét beindító Gavin-t nem szerette volna kínos helyzetbe hozni. Még akkor sem, ha kapcsolatukról nem mondott igazat.

Rossdale azonban most a Details-ben elárulta, hogy valóban egy ágyba került a transzvesztita előadóművésszel, de csak egyszer. 17 évesen még fogalma sem volt a szexualitásról, és igyekezett tapasztalatokat szerezni. Gavin úgy véli, mindez a felnőtté válás folyamatának része volt, és nem hiszi, hogy bármi rossz lenne ebben - titkolni pedig nem akarta.

Marilyn azonban nem sokkal később azt a nyilatkozatot tette az In Touch magazinban, hogy bár Gavin-t és Gwen Stefanit nagyon összeillő párnak tartja, neki Gavin volt élete szerelme...akkor még csak 16 éves volt, és ragaszkodott a kapcsolatukhoz.

Gwen Stefani-t is megformázták...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.