Gavin Rossdale rosszalkodott

Botrány - Gwen Stefanit Cobain özvegyével csalták?

Ha minden igaz, újabb csúnya házasságtörésre derült fény - Remélhetőleg Kate Winslet és Sandra Bullock után nem Gwen Stefani lesz a következő, aki szögre akasztja a házasságát...

Gwen Stefani, Gavin Rossdale és gyermekeik St. Barths szigetén képgaléria

2010.04.30 10:25ma.hu

Nem sok rosszat lehetett hallani sosem a szőke énekesnő és szintén zenész párja, Gavin Rossdale kapcsolatáról.

A pár példásnak tűnő házasságban élt, nagy szeretetben nevelték fiukat, Kingston-t és tavaly született meg kislányuk, Zuma Nesta is.

Courtney Love

Úgy tűnik azonban, a felhőtlen harmónia itt is csak álca volt - A Nirvana elhunyt énekesének, Kurt Cobain-nek az özvegye ugyanis megdöbbentő állítással rukkolt elő az egyik rádió adásában!

Howard Stern műsorában Courtney Love kifejtette, hogy bizony Rossdale vele randevúzott nyolc hónappal korábban, és ezt a felesége sosem tudta meg.

Love szemérmetlenül elárulta, hogy Gavin-t jó szeretőnek találta, és talán Gwen tanította meg olyan dolgokra, amit vele csinált...

Ez úgy derült ki, hogy Stern rákérdezett, lefeküdt-e Gavin Rossdale-el, míg az a párjával, Gwen Stefani-val volt együtt, és Courtney igennel válaszolt.

Azért hozzátette - nehogy szó érje a ház elejét -, hogy persze nem az énekesnő férje volt az egyedüli, akivel együtt hált.

A világ legjobb testű sztárjait díjazták!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.