Nem rejtegette gyermekeit az énekesnő

Édes képek: Tejfölszőke tündér Gwen Stefani kislánya

Bár lassan kétéves a csinos énekesnő második gyermeke, Gwen Stefaniról és a kis Zuma Nestáról kevés fotó készült - A sztárt most kislánya és kisfia társaságában kapták lencsevégre.

Gwen Stefani tündéri gyermekeivel a szabadban képgaléria

2010.04.08 15:30ma.hu

Négy évvel ezelőtt lett édesanya először Gwen Stefani, a tehetséges énekesnő - Párjával, Gavin Rossdale-el igazi mintaszülőkké váltak. A kisfiú, Kingston érkezése megváltoztatta életüket.

Gwen, Zuma Nesta és Kingston

A No Doubt 39 éves sztárja tavalyelőtt ismét babát vállalt, ezúttal kislányuk született, aki a Zuma Nesta Rock Rossdale nevet kapta.

Fél évre rá felröppentek a pletykák, hogy Gwen ismét várandós, de ezek nem bizonyultak igaznak.

Gwen Stefani férje ugyanakkor közös gyermekeikkel együtt már három utódot nevel. Első házasságából egy 19 éves lánya van.

A kis család boldogsága mindenesetre felhőtlen. Egy fotósnak most az énekesnőt és két kisgyermekét sikerült lencsevégre kapnia pihenés közben...

A nyolcvanas évek rossz zenéiből válogat a No Doubt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.