Jill Hawkins már 8 kicsit hordott ki másnak

Képek - A nyolcadik babába majdnem belepusztult a termékeny béranya

Anglia minden bizonnyal legtermékenyebb béranyájának számít Jill Hawkins, aki már a nyolcadik gyermeket hozta világra egy fiatal párnak. Igaz, ebbe kis híján belepusztult.

Jill Hawkins, a béranyuka - Oliverrel és korábbi babákkal képgaléria

2010.10.05 10:29ma.hu

Reménytelennek tűnő helyzetekben segített gyermekhez jutni jó néhány párnak a 45 éves Jill Hawkins - A titkárnőként dolgozó asszony már nyolcadik alkalommal vállalta egy csecsemő kihordását.

Tizenkilenc éve csinálja ezt, legutóbb a kis Oliver-t hozta a világra, a leendő édesanyja betegsége miatt. Ő az első baba, aki nem Jill petesejtjéből lett, hanem az apa adta a hímivarsejtet, az anya pedig a petesejtet.

Jill Hawkins, aki nyolc babát hordott ki béranyaként - Fotó: Daily Mail

Az asszony nem tagadja, ezúttal nagyon megszenvedett a gyermekkel: komoly fizikai megterhelés volt számára. Terhessége alatt sokat volt ágyhoz kötve, fejfájások és egyéb panaszok kínozták, nem keveset hiányzott munkahelyéről.

Persze, amikor meglátta a szülők boldogságát, ahogyan a karjukba vették az újszülött kisfiút, minden fájdalmat elfelejtett...

Oliver egyébként a kiírt időpontnál két héttel korábban érkezett. Most azonban a béranyuka úgy érzi, elérkezett a "teljesítőképessége" határához, és nem tervez újabb babát kihordani.

Mint fogalmazott, valószínűleg "nyugdíjba vonul" etéren. Hozzátette: persze, hiányozni fog neki a béranyaság, hiszen már hozzászokott ahhoz, hogy terhes...

Jill Hawkins egyébként nem fogadhat el pénzt a pároktól, akiket gyermekhez segített, de azt a törvény engedélyezi, hogy ők fedezzék a költségeit a terhesség idején.

Az asszony, aki idén tölti be 46-ik életévét, minden kihordott babáról fényképet őriz otthonának falán....

Ki az? Oszama Bin Laden unokájával terhes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.