Tila Tequilába sokan beleláthattak...

Szexi képek - Béranya lesz a fenékmutogató szőke szépség!

Egyre több meglepetést okoz mostanában a csinos modell - Az erotikus képeiről is ismert Tila Tequila nemrég eljegyzésről beszélt leszbikus párjával, most pedig anyának készül.

Tila Tequila leszbi csókot vált és a bugyiját mutogatja! képgaléria

2009.12.23 06:30ma.hu

A huszonhét éves, dögös sztár, Tila Tequila - akit eredetileg Tila Nguyen névre kereszteltek -, meghökkentő bejelentést tett.

Nemrég egy 17 karátos gyémántgyűrűvel az ujján villogott egy rendezvényen, és árulta el, hogy az ékszert bizony eljegyzési ajándékként kapta a Johnson&Johnson cég örökösnőjétől, Casey Johnson-tól, aki a kedvese.

Tila nagyon büszke eljegyzésére

Most pedig arról adott hírt, hogy béranya lesz! Bátyjának és feleségének gyermekét hordja ki, karácsonyi ajándékként - mivel a testvérééknek nem lehet természetes úton kisbabája.

Tila Tequila nem közölt részleteket elhatározását illetően. Meglepő mindenesetre, hogy a korábban meglehetősen botrányos ügyeiről is elhíresült hölgyemény mibe nem vágja a fejszéjét.

A csinos modell, énekesnő és színésznő - merthogy mindegyik területen kipróbálta már magát - pár hete még amiatt kesergett, hogy felkerült a világhálóra otthoni szexvideója.

Mindössze tíz másodperc látható belőle a neten, ám Tila nem teketóriázott, pert indított a pikáns felvétel miatt.

A történethez hozzátartozik, hogy később már azt állította, nem is ő látható a videón...

Tudjon meg többet Tila és a milliomos lány kapcsolatáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.