Felírta az állítólagos gyilkos nevét!

Daróczi apja: A fiamat megölték és Claudia élete is veszélyben van

Arra az esetre, ha vele, az elhunyt Daróczi Dávid édesanyjával vagy kedvesével, Liptai Claudiával bármi történne, Choli Daróczi József papírra vetett egy nevet Hajdú Péter műsorának felvételén. Ő ugyanis biztos abban, hogy a fiát megölték.

2010.04.15 07:45

A Frizbi Hajdú Péterrel vendége volt az elhunyt Daróczi Dávid édesapja, aki határozottan állítja, hogy fia nem öngyilkos lett, hanem megölték. Szerinte számtalan dolog jelzi és utal arra, hogy nem önkezével vetett véget életének a fiatalember. A gyilkosság hátterében azok a gazdasági vállalkozások és körök állnak, akik a fia körül voltak - írja a Napi Ász.

Véleményét jegyzőkönyvbe is mondta. Látta a fotókat a helyszínről, melyen gyilkosságra utaló nyomokat talált. A fia ruháján pedig vérnyomok vannak - ha mindezt a rendőrség nem vizsgálja, maga fog feljelentést tenni az ügyben - szögezte le Hajdú műsorának felvételén Choli Daróczi József - adta hírül a Napi Ász.

Daróczi Dávid édesapja nem titkolta, hogy úgy véli, veszélyben van a családja és Liptai Claudia is, Dávid szerelme. Első este a fia halála után Claudia náluk volt Csepelen - emlékezett vissza Choli bácsi - sokat beszélgettek a kertben.

Ő próbált tőle kérdezni néhány dolgot, de az tűnt fel neki, hogy a fiatalember, aki vele volt, és állítólag Dávid barátja, minden kérdésre Claudia helyett válaszolt. Amikor Liptainál Choli bácsi rákérdezett a miértre, ez a férfi mintha menekülni akart volna - írja a Napi Ász.

A volt kormányszóvivő édesapja arról is beszámolt, hogy bár korábbi híresztelések szóltak erről, fia még nem mutatta be neki személyesen Liptait. Húsvét tájékán lett volna a családi találkozó. Ő eddig két barátnőjét ismerte Dávidnak, de a fia egyiket sem jegyezte el. Az apa szerint a volt kormányszóvivő nem volt depressziós, ahogyan azt is cáfolta, hogy anyagi helyzete megromlott volna.

Choli Daróczi József ellenben a kertben folytatott beszélgetéssel kapcsolatosan kifejtette, hogy szerinte Liptai Claudia élete veszélyben van, ahogyan Dávid édesanyjáé és akár még a sajátja is. Ezt a rendőrségen is elmondta, és ha velük bármi történik, ez lesz a bizonyíték arra, hogy a volt kormányszóvivőt megölték - mondta a megdermedt hallgatóság előtt Daróczi Dávid édesapja.

Hajdú Péter ekkor arra kérte az apát, hogy egy papírlapra írja le annak a nevét, aki felelős lehet szerinte a fia haláláért. Ő meg is tette, és átadta a lapot Hajdúnak, aki egy ügyvédre fogja azt bízni ígérete szerint. A megdöbbentő beszélgetést vasárnap este tűzi műsorára a TV2 - adta hírül a Napi Ász.

A lap megkeresésére egyébként dr. Bense Tamás orvos elmondta, hogy vérzést okozhatott az akasztás is, melynek ez gyakori következménye. Daróczi Dávid ingén talált vérnyomokat az édesapa, melyek azonban nem biztos, hogy rendhagyóak.

Akasztás esetén ugyanis akkora nyomásfokozódás keletkezik a fejben, hogy az orrban levő vékony falú artériák átszakadhatnak, ami vérzéshez vezet. Ez jelentkezhet a szemekben és a fülekben is, de ezeket csak a patológiai vizsgálat mutathatja ki - mondta el a Napi Ászban a szakember.

Alapítványt hoztak létre Daróczi emlékére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.