Kiolvasható-e az öngyilkos vég...?

Neve miatt halt meg Daróczi Dávid?

Az Esti Hírlap numerológus segítségével keresi a választ: kiolvasható-e az öngyilkos vég a volt kormányszóvivő születési dátumából, valamint eredeti- és választott nevéből?

2010.04.12 17:30estihirlap.hu

Kiss Zoltán Zéro a fenti kérdésre egyértelműen igennel válaszol. Mint az ismert numerológus mondja, születési dátumunk adott, de nevünk megváltoztatásával olyan energiákat hozunk be életünkbe, amelyek segíthetik, vagy éppen - mint Daróczi esetében is - rombolhatják személyiségünk és sorsunk alakulását.

A számmisztika az asztrológia társtudománya, amely születési számokból és a név betűinek számértékéből következtet. A számok szimbólumrendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, feladatunk és életünk különböző ciklusai.

Számaink ugyanazokat a bolygókat és azok analógiáit jelentik, mint amelyeket az asztrológia értelmez.

A numerológus az estihirlap.hu felkérésére röviden elemzi Daróczi Dávid adatainak azon fontos elemeit, amelyek a tragédia bekövetkezéséhez vezethettek.

A Sorsmisszió szám 34, a két számjegy összeadva = 7. E szám a Szaturnusz uralma alatt áll, amely jelzi, hogy az illető szellemi vezetőnek született, kiváló kifejezőképességgel (3-as=Merkúr), így nem véletlen, hogy a kommunikációban teljesedett ki.

Nehéz gyerekkorából (A Születés Hónapja = Gyerekkori számunk), hozta a munkához való korrekt hozzáállást, de a Kosokkal (tüzes jegy) ellentétben a Bika (földies) jegy szülöttei sokkal nehezebben tudnak feloldódni.

Nem igazán képesek elhinni, hogy boldogok lehetnek, negatív a gondolkodásuk, a pillanatot sem tudják jól megélni, örülni. A lelkük mélyén nem merik elképzelni, hogy ők is élhetnek az élet naposabb felén.

Mindezt erősíti, a Sorsmisszió számára (7-es) is jellemző, szintén inkább pesszimizmusra, elmagányosodásra való hajlam. A nagy gond a születésnapszáma 29=11=2, amely az egyik legbonyolultabb szám a numerológiában.

A 2-es (Hold), 9-es (Neptunusz) tengernyi érzelemről szól, és emiatt sokszor elveszítheti a realitásérzékét. Amit érez, az úgy van. Ennyi érzelemmel hihetetlen energiák szabadulhatnak fel.

Ami iránt lelkesedik, legyen bármi, eszme, ügy, személy vagy szerelem, azért képes végletesen elkötelezni magát, mert rendkívül erősen hisz benne. Ugyanakkor, ha csalódik valamiben, valakiben, azt nem tudja elviselni, iszonyú kudarcként éli meg (a szóvivőség végét is).

A gyerekkorából hozott súlyos önelfogadási problémákat pedig a sok érzelem még jobban felerősíti, ezáltal könnyen kibillenthető.

A születéskor kapott Daróczi József név magánhangzóinak összértéke: 27=9. Azt mutatja, hogy az illető milyen segítséget kapott, hogy a sorsfeladatát teljesíthesse.

A 9-es a legmagasabb szellemi szám, jó szellemi erő, fantázia, tökéletességre való törekvés, rengeteg érzelem, de a konfliktusok kerülését jelenti. A mássalhangzók értéke: 40=4, azt jelenti, hogy milyennek mutatja magát a külvilág felé.

Korrekt, pontos, megbízható, de kritikus, elsősorban önmagával szemben, és másoktól is ugyanezt várná el.

A Teljes névszám: 67=13=4, azt mutatja, hogy a születésnap száma által jelzett tehetségét, hogyan tudja a külvilágban érvényesíteni. A 4-es a Föld száma, a numerológiában nehézséget (lásd 4-es Metró), nehéz sorsot jelent.

A Daróczi Dávid név a karrier szempontjából jó választás. A 8-as (Mars) a legerősebb szám, energia, ami az előrejutásában segített, de itt is az a gond, hogy egy érzelmi alapon működő, "marsikus" személyiséget láthatunk.

A 2-es a Hold, 6-os a Vénusz, érzelmek, nőies energia, 26=8, 62=8, ez a két szám rossz társulásokat jelent. A mássalhangzók értéke (36=9) pedig azt mutatja, hogy együttérző, empatikus, önzetlenségre, de „áldozatiságra" is hajlamos.

A legnagyobb probléma, hogy ebben a képletében, nincs egyetlen 5-ös értékű energia, még egy betű sem. Az 5-ös szám (Jupiter), a belső erő, hit, optimizmus. Ez a szám gyakorlatilag nem pótolható.

A József névben legalább az "e" betű révén megtalálható, de mivel nem ezt a nevet használta, ez az energia sajnos nem tudott érvényesülni.

Érdekességképpen: 1972-ben született, 72-es számú házban halt meg, a József név: 27=9, a Daróczi név: 40=4, Dávid: 22=4, nem könnyű... Karrierje csúcsáról az út már lefelé vezetett, ráadásul a Sors elhozta neki a „Végzet Asszonyát".

A nagy szenvedély nagy szenvedéssel jár! A lelke mélyén valószínűleg egyetlen percre sem tudta elhinni, hogy ő hosszútávon meg tudjon felelni ennek az óriási kihívásnak, és a valóban nagy elvárásoknak.

Túl magasra jutott, amit ezzel a bizonytalan személyiséggel már nem tudott kezelni. Számára megoldhatatlannak tűnő feladat előtt állt. Sajnos, így oldotta meg.

Így teltek Daróczi Dávid utolsó órái...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.