Egyelőre titok az orvosszakértői vélemény

Daróczit gyászolja - Mikor kerülhet újra képernyőre Liptai Claudia?

Demcsák Zsuzsa helyettesíti jelenleg a vöröshajú műsorvezetőt a Mokkában - Szerelme halála rettenetesen megviselte Liptai Claudiát, ezért valószínűleg jó ideig nem számíthatunk még a visszatérésére.

2010.04.10 18:30

Nagy kérdés, mikor láthatjuk ismét a képernyőn a színésznő-műsorvezetőt - Liptai Claudia helyett most Demcsák Zsuzsa ül a Mokkában reggelente.

A gyász ideje általában egy-másfél év - fogalmazott a Napi Ászban dr. Fehér Gabriella pszichológus, aki elmondta: ha ennyi idő alatt nem sikerül valakinek feldolgoznia a tragédiát, akkor érdemes pszichológushoz fordulni.

A veszteség megmarad, de úgy kell kezelni, hogy az a mindennapi életben ne okozzon problémát. A sírás az első időszakban azonban mindenképpen jót tesz. A temetés egy fordulópont, mert azzal szimbolikusan el lehet búcsúzni - tette hozzá a szakember a Napi Ászban, aki szerint egyéntől függ, mikor térhet vissza valaki a munkájához.

A lapnak egy neve elhallgatását kérő médiakutató azt mondta, legalább egy évig hiteltelen lenne, ha Liptai Claudia visszatérne a szórakoztató műfajba, hiszen nem lenne őszinte a részéről, ha mintha mi sem történt volna, visszamenne viccelődni bármelyik eddigi műsorába.

A Napi Ász egyébként úgy tudja, a hatóságok már minden bizonnyal eljuttaták az elhunyt Daróczi Dávid családjához az igazságügyi orvos szakértői véleményét, mert anélkül a rokonok el sem kezdhették volna szervezni a temetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.