Liptai láthatatlanná tette üzenőfalát

Barátai nem értik - Daróczi Dávid nem lehetett depressziós!

Nem tartja elfogadhatónak a közvélemény, hogy Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő depressziós lett volna - A hozzá közelállók egyenesen életvidámnak tartották. Barátai értetlenül állnak az eset előtt.

2010.04.06 07:25

Élete során nem tűnt kedélybetegnek, sőt, vidámnak tartották a hozzá közel állók Daróczi Dávidot.

Jó barátja, Batiz András egyszerűen démonokkal magyarázta tragikus halálát. Mindenkire rátalálnak a démonok, amik ellen küzdünk. Ő alulmaradt. Az a dolgunk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük, ha bármilyen okot keresnénk, azzal ezt akadályoznánk - vélekedett Batiz, aki hozzátette: látni lehetett rajta és Liptai Claudián, mennyire szeretik egymást.

Dr. Lakatos László pszichiáter a Napi Ászban elmondta, egy kedélybeteg ember nem képes ilyen jellegű érzelmek kinyilvánítására. Aktivitása csökken, kevesebbet eszik, visszahúzódik a társas kapcsolatoktól, a szexuális igénye is csökken.

Ádok Zoli, akinek pszichológusi végzettsége van, szintén Daróczi Dávid barátja volt, és nem tartotta depresszióra hajlamosnak őt. Úgy véli, ha már a gondolat megfogant, érdemes orvoshoz fordulni. Daróczit életvidám, kedves, jólelkű embernek ismerte meg - fogalmazott a Napi Ászban.

A Napi Ász újságírójának egyik rendőr azt mondta, Daróczi Dávid gondoskodott arról, hogy kiderüljön, mi történt, ám eddig nem került elő búcsúlevél, és családja sem ért semmit. Arra kérik az embereket, ne keressék az okokat.

A Daróczinál talált tárgyak között, melyeket a helyszínelők elszállítottak, jól látszódott egy CD is, hogy mi lehetett rajta, annak tartalmára nem derült fény.

Daróczi szerelme, Liptai Claudia még ismerősei számára is láthatatlanná tette üzenőfalát az egyik közösségi portálon. A TV2 műsorvezetőjét rettentően megviselték a történtek.

Volt férje, Gesztesi Károly most tért haza vakációjáról. Csak annyit mondott: másfél éve nem élnek együtt, nem követi a magánéletét, de bármikor nagyon szívesen segít neki. Azt nem árulta el, hogy a megrázó haláleset óta beszéltek-e egymással - írta meg a Napi Ász.

Több mint ezren gyújtottak gyertyát a Duna-parton

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.