"Kizárt, hogy Gesztesivel feszültségek lennének"

Daróczi: Liptai Claudia eszméletlenül jó ember

Akkor álltak ki a nyilvánosság elé, amikor elkezdtek butaságok megjelenni róluk a sajtóban - szögezi le a volt kormányszóvivő, aki most őszintén beszélt Liptai Claudiával való kapcsolatáról.

2010.03.05 10:30

Daróczi Dávid számára, aki korábban kormányszóvivőként tevékenykedett, nem volt újdonság a szereplés, az talán annál inkább, hogy Liptai Claudiával való kapcsolata óta bulvárlapokban jelenik meg.

Daróczi erről a Star magazin-ban úgy vallott: amikor annak idején, amikor lett egy új ügyfele, ketten-hárman is megkeresték más cégektől, hogy látták az újságban, és üljenek le beszélgetni egymással. Úgy véli, előny, hogy tudnak az emberek róla, milyen céget csinál. Persze más kérdés, hogyan kezeli a szereplést...

A volt kormányszóvivő bevallotta: azzal nem számolt, hogy kapcsolatuk híre Liptaival éppen az uborkaszezon kellős közepén fog robbanni. De amikor először lehozta egy lap, hogy Liptai Claudia összejött valakivel, és az ő neve még nem is merült fel, már kész volt a forgatókönyv: tudták, mit kell csinálni - mesélte a Star magazinban Daróczi Dávid.

Elmentek egy napilaphoz, és elmondták a történetet, de azt remélték, ez meg is marad ezen a szinten: miután minden lap kivesézi, vége lesz. Ám szilveszter környékén egy bevásárlóközpontban arra lettek figyelmesek, hogy valaki fotózza őket. Claudia kiborult, hiszen korábban elő sem fordult olyan, hogy titokban kövessék...

Úgy vélték, megvárják, hol jelenik meg a fotó, de ezek után egyre több újság gondolta úgy, hogy neki is szüksége van ilyen képekre. Egyre több lapnak sikerült őket lekapnia - mondta el a Star magazinnak Daróczi Dávid, aki elismerte: meglepték őket a magyar bulvármédiára nem jellemző történések.

Bár Claudia korábban már leszögezte, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, mikor már butaságok is jelentek meg róluk, Daróczi rávette a párját, hogy álljanak ki a nagyközönség elé.

A volt kormányszóvivő a Star magazinban elmondta: mielőtt komolyra fordult volna a dolog kettejük között Claudiával, ő szólt Gesztesi Károlynak. Ez három és fél hónapja történt, de a lapokban az jelent meg, hogy ők már régebben együtt voltak.

Nem csoda, hogy Gesztesinek rosszul esett a dolog: azt hitte, becsapta a neje. A másik butaság az volt, hogy az egykori házaspár már elvált, hiszen a válás első fordulója után erről cikkeztek a lapok - és hazánkban két fordulós a dolog - mondta Daróczi Dávid.

Ő azt vallja: ha valamiről lehet tudni, hogy kiszivárog, akkor nem kell megvárni, hanem el kell mondani előre. Daróczi véleménye szerint Claudia ismertsége 99 százalékos és a kapcsolatuk nem változtatott a vöröshajú sztár megítélésén.

A ex-kormányszóvivő azt is elmondta: Liptai és volt párja, Gesztesi Károly kapcsolata teljesen normális, sokat beszélnek egymással. Daróczi fontosnak tartotta, hogy Claudiával elkezdjenek beszélni, mert az ő szakmai megítélése szempontjából sem volt mindegy. Már kevesebbet beszélnek róluk az emberek, és ha ezt tudja kezelni, akkor ügyfeleinek is azt mondhatja, láthatják, hogy működik a példa - szögezte le a Star magazinban a volt kormányszóvivő.

Daróczi Dávid a lapban arról is beszámolt, hogy édesapja, Choli Daróczi József - akinek szavaival a kezdetekkor megjelent egy cikk - nem tudott Claudiáról. Abban a felállásban, hogy Liptai Dávid párja, nem is találkoztak azóta sem.

Az ex-kormányszóvivő szerint az édesapja a bulvársajtóból tudta meg, hogy ők együtt vannak. Nem értette, hogyan mondhat ilyen dolgokat egy lapban, apja pedig azzal indokolta, hogy ha arról kérdezik, hogy egy oláhcigány családban milyen szabályok vannak, ő elmondja.

Erre Daróczi azt mondta neki, a következő kérdés az lesz, mit szól ahhoz, hogy Liptai levetkőzik a Playboy-ban. Azóta az édesapja nem beszél, édesanyja jól meg is dorgálta - fejtette ki Daróczi Dávid a Star magazinban.

Az egykori kormányszóvivő elmondta: tudott a Playboy-fotózásról, de akkor Liptai még nem volt a párja. Már a barátnője volt viszont, amikor leült és végiglapozta az újságot. Nem tartotta fontosnak.

Daróczi Dávid elmondta: sosem találkozott még Gesztesi Károllyal, de kizártnak tartja, hogy feszültség legyen köztük, azok alapján, amit tud a színészről - vélekedett Daróczi a Star magazinban.

A volt kormányszóvivő szerint ő és Liptai Claudia hétköznapi életet élnek. Tisztában voltak vele, hogy ha elmennek valahová, ki fog pattanni a kapcsolatuk. Elmentek sétálni a Duna-partra, és a legtöbb ember őket nézte. Egyrészt gondoltak rá, hogy ebből cikk fog születni, másrészt úgy voltak vele, normális, hogy ilyenkor két ember sétálgat a Duna-parton.

Manapság is úgy élnek, mnt bárki más - mondta Daróczi a Star magazinban. Esténként fáradtan esnek haza. Érdekesnek tartja, hogy míg mások szerint barátnője dívaszerű, őt pont az fogta meg benne, hogy minden szerepben jó.

Amikor hazamegy, nem egy díva várja, hanem Panka anyukája, aki megkérdi, éhes-e, fáradt-e, vagy szól, hogy ki kell készíteni a kukát, mert jön a szemetes. Jó csajnak tartja Claudiát - fogalmazott Daróczi Dávid -, de egy egészen kivételes embernek is. Az fogott meg benne elsősorban, hogy eszméletlenül jó ember - vallotta be a volt kormányszóvivő a Star magazinban.

Daróczi Dávid meghódította Panka szívét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.