Daróczi hisz a barátnőjének

Tagadja Liptai Claudia az exét?

Egy féléves románc a téma mostanság a bulvársajtóban - Mégpedig a ma már az egykori kormányszóvivő kedvese, Liptai Claudia és az énekes Kozsó között. A tíz évvel ezelőtti viszonyt azonban most tagadják.

2010.03.01 08:30ma.hu

A zenész állítólag cáfolta saját állítását, miszerint tíz éve fél évig kapcsolata volt a vöröshajú sztárral. Ezt a Frizbi felvételén árulta el, miután azonban egyik lapban megjelent a pikáns hír, Kozsó fontosnak érezte közölni, hogy "csak viccelt".

Nemcsak a zenész és Liptai Claudia, hanem Kozsó barátai is beszélnek viszont az egykori szerelemről, ennek azonban eddig semmi jelentősége sem volt. Másfél éve Kozsó mesélt róla Afrikában, celebtársai előtt, és ezt követően az akkor még Gesztesi Károly feleségeként élő Claudia sem cáfolt semmit. Nem tudni, most mitől lett Kozsó "vállalhataltlan".

Az aligha lehetséges, hogy Liptai, aki Kozsóval együtt Afrikában tartózkodott a Sztárok a fejükre estek forgatásakor, nem értesült a sztori elmondásáról, amit most csak "rossz vicc"-nek titulált. Senki sem érti, Claudia miért tagadja a viszonyt.

Párja, Daróczi Dávid sem, aki a Napi Ásznak annyit mondott: mivel Kozsó és Claudia cáfolják a lapokban megjelenteket, nincs mit kommentálnia. egyébként is hisz a kedvesének - adta hírül a Napi Ász.

Kozsó a Frizbi felvételén Hajdú Péter előtt nem szívesen beszélt a Liptaihoz fűződő kapcsolatáról.

A műsorvezető arról faggatta, voltak-e korábban ismert barátnői. Az énekes nem akarta elkapkodni a választ, csak egy halk igennel felelt, de Hajdú ekkor bedobta Liptai nevét. Kozsó ekkor visszakérdezett: ja, rá gondol Hajdú?

Majd arról beszélt, hogy tíz éve féléves szerelem volt köztük, ma is jóban vannak - de mivel tiszteli és szereti annyira Claudiát, ő a továbbiakban nem hajlandó többet elárulni.

Korábban pedig egy lapnak a zenész elmondta, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ez igaz volt az ő és Liptai Claudia esetében is. Nem volt balhés szakításuk, ezért van máig baráti viszony köztük.

A téma egyébként azért jött fel Kozsó és a Sztárok a fejükre estek többi szereplője között, mert megkérdezték tőle, hogyhogy barátok a vörös hajú műsorvezetővel.

Claudia mindenkit megdöbbentett vallomásával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.