"Már csak egy lépés van hátra"

Liptai Claudia: Nem váltunk el Gesztesivel!

A múlt héten két, egymásnak ellentmondó információ is szárnyra kelt arról: házas-e még Liptai Claudia és Gesztesi Károly. A vörös hajú démon most tisztázta a helyzetet.

2010.02.15 09:30ma.hu - Fotó: tv2.hu

A Napló adásában még férjeként említette Gesztesi Károlyt, később, a Frizbiben azonban már azt mondta, kimondták a válást. Liptai Claudia most a Napi Ászban árulta el, mi az igazság: már csak egy lépés van hátra a bírósági eljárásból.

Az ügyvédek szerint ez már csak formalitás, jogi értelemben viszont még házastársak Gesztesivel. A magyar jogszabályok szerint kétfordulós egy válóper, hónapokig tart még annak ellenére is, ha a válni készülő felek mindenről békésen megegyeznek és semmilyen vita sincs köztük - mondta Liptai Claudia, aki hozzátette: a bírósági eljárás első fordulóján vannak túl, néhány héten belül várható az eljárás lezárása.

A műsorvezető elmondta, lányukkal, Pankával kapcsolatban a gyermek számára lehető legjobb megoldást keresték. Mindketten vele lesznek, a kislány vele él, de sokat van az édesapjával is. Pénzügyekben is békésen megállapodtak, nincs köztük semmilyen vitás kérdés. Liptai Claudia azt is elárulta: nem kérte meg a kezét Daróczi Dávid, még nem tartanak ott...

A vörös démon egyébként leszögezte: ha lett volna más választása, most sem adott volna interjút a témában, a magánéletéről az elmúlt hetekben megjelent, igaztalan állítások és a szeretteit ért bántások miatt vállalta, hogy beszél - mondta el a Napi Ásznak Liptai Claudia.

Először január huszadika környékén jött a hír, miszerint Gesztesi Károly és Liptai Claudia - akiknek házassági válságáról szinte pontosan egy évvel ezelőtt kezdtek terjedni a hírek - hivatalosan is elvált a budapesti, III. kerületi bíróságon.

A hírek szerint a tárgyaláson csak a színész jelent meg, a Claudiát az ügyvédje képviselte. Az egykori színészpáros egyébként már fél éve nem él együtt.

A hírek arról is szóltak, hogy Liptaiék a válásuk alapköveit már korábban lefektették, így a tárgyalás rendben lezajlott.

A jelek szerint valóban így van, vitás kérdés nemigen volt az egykori szerelmesek között. Az akkori egyik cikk egyébként azt boncolgatta, mekkora gyermektartást fizethet majd Gesztesi Károly 3 és fél éves kislányuk, Panka után.

A színésznek egyébként három fia is van előző házasságaiból. Mint kiderült, őt igencsak rosszul érintette, amikor kiderült, hogy egykori párja, Claudia fél éve találkozgat Daróczi Dávid ex-kormányszóvivővel.

A hírek szerint megviselte a szerelem nyilvánosságra kerülése, még az is megfordult a fejében, hogy nem szeretne többé együtt szerepelni volt párjával a Jóban-Rosszban sorozatban...

Gesztesi túl jó pasi a nőknek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.