Nem érdekli az embereket a pár sorsa

Magasról tesznek Liptaira és a volt kormányszóvivőre

Egy egyáltalán nem reprezentatív, ámde utcai felmérés szerint az emberek kisebb része boldognak szeretné látni Liptai Claudiát és Daróczi Dávidot, a többség viszont magasról tesz a celebekre.

2010.02.11 15:30juj.hu

A juj.hu utcai felméréset végzett, melynek során kiderült: az emberek kisebb része boldognak szeretné látni a két sztárt. A többség viszont magasról tesz Liptai Claudia és Daróczi Dávid életére, és általában a celebekére is.

A videóban azért felbukkan néhány olyan vélemény is, amely szerint ugyanúgy, ahogy mindenki megérdemli a boldogságot, ők is érjék el már végre, amit akarnak, de rajongás, őszinte érdeklődés senkin sem látszott.

A hatalmas sajtóvisszhang mintha nem eredményezett volna rajongást, tömeges aggódást. A legmarkánsabb vélemény ez volt: nem érekel az ilyen hülyeség - így mondta egy úr.

Részletek a videóban!

Liptai meztelen fotóit osztogatta?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.