A kis Panka figyelme a tét?

Új párja le sem vette szemét Liptai lányáról

Hétvégi kiruccanásukon többen is látták a volt kormányszóvivőt és új kedvesét, Liptai Claudiát - Nem kettesben, hanem a műsorvezető kislányával voltak az állatkertben, ahol Daróczi Dávid a szemtanúk szerint igazi apaként viselkedett.

Liptai Claudia pikáns meztelen fotói a Playboy-ban! képgaléria

2010.01.13 07:30ma.hu

Vasárnap este az állatkerti játszóházban többen is találkoztak a vöröshajú műsorvezetővel, kislányával, Pankával és újdonsült párjával, Daróczi Dáviddal. Boldognak tűntek. Liptai Claudia az anyukákkal cseverészett, míg az ex-kormányszóvivő le sem vette a szemét Pankáról.

A kislány is úgy kezelte őt, mintha az édesapja lenne, többször odafutott hozzá és megölelte. Negyed nyolc körül távoztak a helyszínről - számolt be egy jelenlevő a Napi Ásznak. Lehetséges, hogy neje elvesztése után újabb veszély fenyegeti Gesztesi Károlyt, mostmár Panka figyelme a tét? - teszi fel a kérdést a lap.

A sármos színészt megviselte a feleségétől való elválás - Arra pedig a hírek szerint végképp nem számított, hogy Liptai Claudia új kedveséről kell hallania. Amikor megtudta, hogy volt párja másik férfival jár, éppen tüdőgyulladással feküdt otthon. Letaglózta a hír.

Egyébként is rosszul érintette, hogy karácsonya sem úgy sikerült, ahogyan tervezte: Claudia és a kislányuk nem volt vele szenteste.

Gesztesi Károly a volt párja új kapcsolatának hírére állítólag még azt is komolyan fontolgatta, hogy felfüggeszti a közös munkát Liptaival.

Az egykori páros ugyanis a Jóban Rosszban sorozatban is együtt játszik. Méghozzá szerelmeseket.

Ám a TV2 szerint Gesztesi még nem kereste meg őket azzal, hogy szeretné felbontani a szerződést...

Liptai Claudia december közepén vállalta fel kapcsolatát Daróczi Dáviddal. A szép műsorvezetőt és párját többen látták egy melegbárban táncolni és csókolózni.

Nem sokkal később Daróczi édesapja, a televízióból szintén ismert Choli Daróczi József elárulta, hogy a fia és Claudia már fél éve randizik egymással.

Liptai innentől már nem titkolózott, egyik napilapnak elmondta, minden igaz, ami róla és a volt kormányszóvivőről megjelent a lapokban.

Meztelen fotóit osztogatta Liptai?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.