"Szeretném, ha menyem lenne és unokát is szülne"

Megszólalt az apa - Liptai Claudia a volt kormányszóvivő párja?

Mindeddig nem beszélt róla a vöröshajú műsorvezető, hogy komoly udvarlója lenne a láthatáron - Úgy tűnik azonban, új párja és annak édesapja is ismert ember. Utóbbi mesélt is a kapcsolatról.

2009.12.16 08:30ma.hu

A minap már sejteni lehetett, amit Liptai Claudia eddig nem árult el: van egy új férfi az életében, megjelent ugyanis vele nyilvános helyen, ahol csókot is váltottak.

A titokzatos hódoló a jelek szerint nem más, mint a volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid - édesapja, a televízióból is ismert Choli bácsi ugyanis most a Napi Ászban beszélt arról, hogy fia és Liptai Claudia fél éve találkozgat. Daróczi József elárulta, nagyon örül a dolognak. Ő még nem találkozott a műsorvezetővel, de reméli, hogy a gyermeke megfelelő társra lelt és Claudia unokával is megajándékozza majd.

Choli bácsi szerint a televízióban ismerkedett meg a két fiatal, akkoriban Liptai már haragban volt Gesztesi Károllyal. Ő úgy érzi, Claudia nagyon vágyik a biztonságra. Fia pedig szereti a kislányát, Pankát is. Daróczi József hozzátette: reméli, Claudián keresztül erősíthetik a cigány nép erkölcsét is - adta hírül a Napi Ász.

A korábbi hírek szerint Liptai Claudia a minap egyik fővárosi melegbár táncparkettjén tűnt fel egy férfival. A jelenlevők figyeltek fel rá, hiszen nehéz lenne nem felismerni a csinos műsorvezetőt, aki copffal és szépen kifestve táncolt, egy magas, rövid hajú férfival.

A szemtanúk szerint a sztár nagyon jól érezte magát a partnere társaságában, táncoltak és csókolóztak is, látszott, hogy nemcsak barátok.

A Napi Ász felkereste Gesztesi Károlyt is ezügyben, aki azonban megdöbbent a hír hallatán és annyit mondott: külön élnek már Claudiával, így nem szeretné kommentálni a dolgot.

Az egykori sztárpár mindenesetre úgy tűnik, nem tölti együtt a szentestét. Gesztesi Károly pár hete úgy nyilatkozott, Amerikában akarta először tölteni az ünnepeket, már a repülőjegye is megvolt, de aztán meggondolta magát és inkább a családjával maradna.

A színész mindig szerette, ha valamennyi gyermeke és volt párjai is körülveszik az ünnepen, így mostanra is ezt tervezte.

Elmondta azonban, hogy Liptai Claudia nem hajlandó részt venni a közös ünnepen, ő és a kis Panka nem lesznek a családdal szenteste. De mint mondta, elfogadja a helyzetet, hiszen ők már két különvált ember.

A halál gondolatával kacérkodik Gesztesi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.