Új férfi van a díva életében?

Liptai Claudiát csókolózáson kapták egy melegbárban!

Kellemes hétvégéje volt az egyik legfrissebb Playboy-lánynak: Liptai egy ismeretlen férfival múlatta az időt a főváros egyik hírhedt bárjában!

2009.12.15 12:10ma.hu

"Szombat éjjel fél kettő körül Liptai Claudia jelent meg az egyik fővárosi melegbár táncparkettjén. Elég zsúfolt volt a hely, tehát tőlünk csak kb. 1,5-2 méterre sikerült kikötnie. A vörös hajára figyeltem fel, ami most éppen copfban volt, hozzá a szokásos erős szemfestés. Zöld blúz volt rajta és fekete sort" - írja a Napi Ász egy szemtanúra hivatkozva, aki a félreértések elkerülése végett hozzátette még:

- Mindezt egy pasival egészítette ki, aki nem a Gesztesi volt, hanem egy magas, rövid hajú férfi.

Ki lehet a szerencsés fickó? Nem tudni egyelőre, de a beszámoló szerint Claudia igen jól érezte magát a társaságában - ezt pedig a TV2 szóvivője, Magyar Rita sem cáfolta.

"- Táncoltak és csókolóztak, egyáltalán nem baráti módon. Claudia arcán látszott, hogy nagyon jól érzi magát."

A Napi Ász felkereste Gesztesi Károlyt, aki hallhatóan megdöbbent a hír hallatán, és csak ennyit felelt a riportereknek: "- Külön élünk Claudiával, nem tudok semmiről, és nem is szeretném kommentálni. Beteg vagyok, hagyjanak békén!"


Szeretne többet tudni? Kattintson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.