"Claudia szemébe nehezen tudok belenézni"

Gesztesi: Vállalom - borzalmas és rosszul vagyok

Hónapok óta húzódó válási hercehurcája után megszólalt az indiai lélekelemző műsorában Gesztesi Károly - A színész vállalta, hogy rosszul van, még mindig szerelmes Liptai Claudiába és úgy érzi, elveszített mindent...

2009.11.26 09:25Fotó: kiskegyed.hu

Könnyeivel küszködve vallotta be az egész ország előtt Gesztesi Károly, hogy még mindig szereti egykori párját. Joshi Bharat műsorában arról beszélt, abszolút padlón van Liptai Claudia miatt, és az egész borzalmas, legjobban volt asszonya ölelését hiányolja - írta meg a Star magazin.

A színész azt is elmondta: hiába van pénze, nincs mire költenie, nem eszik és nem iszik. Vállalja, hogy most is rosszul van, ez az egész olyan számára, mint a halál, mint az elmúlás. Nem sejtette, hogy ennyire fog fájni. Úgy érzi, elveszített mindent - adta hírül a Star magazin.

Gesztesi Károly Joshi Bharat műsorában bevallotta: magát okolja Liptaival való kapcsolatuk megromlásáért. Amikor kislányuk, Panka született, ő Görögországban forgatott és nem lehetett jelen a gyermek érkezésénél.

Ma már nagyképűnek nevezné magát, amiért mintegy "törzsfőnökként" állította be magát, és azt hirdette, ő nagy családban él, egykori párjaival jó és szoros a kapcsolata.

Gesztesi Joshi Bharat-nál úgy fogalmazott: nem látta be, hogy Claudiával és Pankával már új családja lett. A színész úgy véli: ha van egy kincsünk, eltesszük, hogy megvan, és nem figyelünk rá. Amikor elveszítette, rohant volna vissza - írja a Star magazin.

A sztár számára jelenleg a Jóban Rosszban sorozat forgatásai jelentik a boldogságot. A sorozatban most játsszák el Liptaival azt, amilyen régen volt az ő kapcsolatuk.

Claudia szemébe azonban nehezen tud belenézni. Hosszú ideje mostanában beszélgettek arról először, hogy vannak, korábban csak lányuk, Panka volt a téma. Butaságot nem akar elkövetni - mondta Joshi Bharat-nak Gesztesi Károly -, de szívesen borozna most Kaszás Attila és Bubik István társaságában - adta hírül a Star magazin.

Rejtély: plasztikáztatott Gesztesi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.