Liptai és Daróczi: Újabb love story?

A volt kormányszóvivőnél a vörös a nyerő?

A vörös haj az egykori kormányszóvivő mindene? A sztori folytatódik. Vagy el sem kezdődött?

2010.01.01 13:30Kiskegyed

Liptai Claudia új kedvese a volt kormány szóvivő, Daróczi Dávid! – robbant nemrégiben a bomba, aminek az alapját az egyik internetes hírportál „Feljelentő” rovata adta. Eszerint egy szemtanú látta, amint egy melegbárban Claudia egy férfival csókolózik. A pár - Claudia és Daróczi Dávid - a lebukás után elismerte a kapcsolat tényét, és mindenki újra a színésznő magánéletén csámcsoghatott, miközben a férje, Gesztesi Károly teljesen kiborult.

Daróczi nem először kerül a lapok címoldalára szerelmi életével - igaz, eddig mindig alaptalanul. Hisz már Claudia előtt is összehozták dögös vörösökkel. Például a szép modellel, Vámosi Vikivel. Csakhogy ez később teljesen alaptalannak bizonyult. Vagy éppen Orosz Barbara színésznővel. Mint utóbbitól megtudtuk, ez alkalommal legalább annyi alapja volt a sztorinak, hogy ők ketten tényleg jóban vannak. „Annyira mókás volt ez a helyzet! Csak annyi volt igaz az egészből, hogy közös barátaink vannak, így gyakran jártunk egy társaságba. Dáviddal a mai napig jóban vagyok, és egy intelligens, humoros férfinak tartom. Hogy mi igaz ebből a Claudia-sztoriból, azt nem tudom, de mindenesetre gratuláltam Dávidnak...” Egy biztos: az eddig mindig a nagy termetű, mackós külsejű pasikra bukó Claudiának most alaposan megváltozhatott az ízlése, hiszen Daróczi Dávid teljesen az ellentéte Claudia eddigi ideáljának.

Na de akkor miről van szó? Lehet, hogy csak reklámfogás az egész? Minden előfordulhat. Mert ha valaki, Daróczi Dávid ért a pr-hez. Mivel egy másik ex-kormányszóvivő, Batiz András feleségének az unokatestvére, a Gyurcsány Ferenc lemondása után posztjáról szintén távozó Daróczi Batizzal egy kommunikációs cégben folytatta pályafutását. Márpedig Claudiának mostanában új műsorai indulnak! A napokban például a Hal a tortán adásaiban tűnik fel, visszatér a Mokkába, és rövidesen el kezdik forgatni a Mr és Mrs legújabb epizódjait is… Ami tény: Claudia nemrégiben a Hal a tortán forgatásán jelent meg, ahol mindenki előtt áradozott új szerelméről. Teljesen fel volt villanyozva, folyamatosan sms-ezett, s Dávid csodálatos mivoltát hirdette. Egy kék sálat fogdosott, ami, mint mondta, Dávid ajándéka. Amikor viszont Tilla a forgatáson Pankáról kérdezte, és Gesztesi is szóba került, Claudia határozottan lezárta a témát, látszott rajta, hogy ismerősökkel sem szeretne Károlyról beszélgetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.