Ők a legunalmasabb magyar sztárok!

Halálra unták Liptait és Benkőt

Felmérést készített egy internetes portál arról, mely televíziós arcokat tartja a nagyérdemű a legunalmasabbnak és legelhasználatabbnak. A "küzdelemből" Benkő Dániel és Liptai Claudia került ki győztesen, Hajdú Péter harmadik lett...

2010.02.03 08:30

Az egyik internetes portál felmérése szerint Benkő Dánielt tartják a tévénézők a legunalmasabbnak, majd jön Liptai Claudia és Hajdú Péter.

Az eredmény nem zökkentette ki Benkő Dánielt - úgy véli, ez is azt jelzi, hogy ő nélkülözhetetlen az emberek számára. Szeret elhasznált lenni - fogalmazott, szerinte egy potitív listán elsőnek lenni "maga a halál" - írja a Napi Ász.

"Előkelő" helyezést ért el a listán Kiszel Tünde is. Ő sem tartja azonban ezt tragédiának.

Elmondta: illusztris társaságban szerepelhet, nyilván azért jelenik meg annyit a képernyőn, mert az embereket érdekli, kíváncsiak rá és minden hírnek számít, ami vele kapcsolatos - vélekedett a Napi Ászban a sztár.

Hajdú Pétert azonban nem érdekli a legeluntabb celebek listája. A műsora eddig minden nézettsége rekordot megdöntött, reméli, ez folytatódik majd a TV2-nél is.

A listát dilettánsnak tartja, neki nincs napi műsora, eddig kétheti, ezután heti műsort fog vezetni - szögezte le a Napi Ászban.

Benkő Dániel diktálja a divatot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.