Fél évig dúlt a love az énekes és Claudia közt

Kozsó bepipálta a hármas szexet - Liptairól nem beszél

Noha magánéletét részben nyilvánosan éli - a világhálón is ismerkedik -, Liptai Claudiával való kapcsolatáról nem szívesen beszélt Kozsó Hajdú Péternek, akinek műsorában ráadásul kínos helyzetbe is került.

2010.02.28 09:10ma.hu - Fotó: rtlklub.hu

Nem kímélte Kozsót a Frizbi vasárnap este adásba kerülő epizódjában Hajdú Péter: magánéletére is rákérdezett, konkrétan arra, voltak-e ismert barátnői a múltban. Az énekes halk igennel felelt, és nem bocsátkozott volna részletekbe, de Hajdú felvetette Liptai Claudia nevét.

Kozsó beismerte: tíz évvel ezelőtt féléves szerelem volt közöttük, máig jóban vannak és tiszteli, szereti annyira, hogy ennél többet nem hajlandó elárulni - közölte a sztár. Kozsó arról is beszélt, hogy az internetes társkereső oldalon bejelölte az azt opciót, melyben elismeri, nem zárkózik el a hármas szex okozta gyönyörök elől.

Erre Hajdú Péter három csinos hölgyet hívott be a stúdióba, hogy Kozsó bizonyítsa udvarlási képességeit. Ő erre félszegre váltott, és belekezdett a rítusokba, de egyik hölgynél sem ért el jelentős sikert. A sztár ezt követően inkább amerikai karrierjéről mesélt. Mint mondta, mostanság amolyan csicska, az út elején jár, de addig nem adja fel, míg meg nem kapja a Grammy-díjat - mondta el Kozsó Hajdú Péter műsorában.

Két héttel ezelőtt már elterjedt a hír a sajtóban, miszerint Kozsó még Afrikában, a Sztárok a fejükre estek forgatása során ejtett el néhány megjegyzést arról, hogy köze volt Liptai Claudiához.

Annak kapcsán említette ezt, hogy kiderült, baráti viszonyt ápol a csinos műsorvezetővel. Ekkor árulta el, ennek oka, hogy egykor bizony együtt jártak. Kozsó nem titkolta, nem volt hosszúéletű a szerelem, de szakításuk sem volt "balhés". Barátokként váltak el, és máig azok maradtak.

Sokan nem is hittek Kozsó és Claudia szerelmében, márpedig az ellentétek olykor valóban vonzzák egymást.

Kozsó jelenleg szingli. Bár maga mögött tudhat néhány kalandot, az igazit keresi, hiszen nem huszonéves már, és legutóbbi kedvesével, Susie-val - akit tíz éve ismer - már a gyermekvállalást is tervezgette...

A páros tavaly tavasszal látta be, hogy kapcsolatuk nem működik tovább. Kozsót igen rosszul érintette a dolog, hiszen nem számított erre a fordulatra.

A sztárnak már van egy 18 éves lánya, Amanda, a korábbi kapcsolatából. Mint korábban elmondta, első gyermeke születésekor nem érezte annyira, hogy megérett az apaságra - most annál inkább. Úgy tűnik azonban, a második csemetéjére egy kicsit még várnia kell.

Kozsó nem fizet - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.