A kínos kérdésekre is válaszolt Claudia

Liptai: Egy csomó félreértés történt - másik Daróczi is volt!

Az elmúlt néhány hét legtöbbet feltett kérdéseire válaszolt őszintén Liptai Claudia, aki úgy érzi, az egykori kormányszóvivő személyében megtalálta élete párját.

2010.02.19 14:30

A vöröshajú démon úgy döntött, a Hot! magazinban válaszol az elmúlt időszak sokszor kínos kérdéseire, melyek hetek óta keringenek róla és a volt kormányszóvivőről, Daróczi Dávidról.

Korábban Liptai Claudia bezárkózott, és nem volt hajlandó beszélni, most azonban kivételt tett. Elárulta például, hogy bár a Mr. és Mrs. című sztárpár show forgatásán megemlítette, nem bírja elviselni a rendmániás férfiakat, új kedvesének még ezt is elnézi.

A Hot! magazinban úgy fogalmazott: Daróczi Dávid kiváló társ, neki a precizitását és a rendmániáját is megbocsátja. Liptai azt is elmondta: meglepte, hogy hazánkban is születnek "valódi", külföldön már megszokott lesifotók, hiszen róluk is készültek, méghozzá a legképtelenebb helyzetekben.

Egy évig sikerült tartania magát elképzeléséhez, hogy nem beszél a magánéletéről. Ha rajta múlt volna, ezen most sem változtat. Ám az elmúlt hetekben rengeteg félreértés és esetenként rosszindulatú cikk jelent meg, ezért inkább megszólalt - mondta el a Hot! magazinban Claudia.

Liptai rögtön tisztázott egy félreértést: neki nem a jelenlegi párja, hanem egy másik, ugyancsak Daróczi Dávid névre hallgató fiú volt az osztálytársa egykor.

Az sem igaz, hogy már a mediterrán lakóparkból is elköltözött, ahová a Gesztesivel együtt lakott családi házból bútorozott át. Budakalászról ugyanis abba a társasházba költöztek rögtön, ahol most is élnek lányával, Pankával - magyarázta Liptai a Hot! magazinban.

A csinos műsorvezető elárulta: gyermeke tökéletesen tisztában van édesanyja és a volt kormányszóvivő kapcsolatával, Daróczit Dávidnak szólítja. Liptai hozzátette: nem költözött össze a kedvesével, de ha csak lehet, találkoznak.

Claudia arra a kérdésre, hisz-e a házasságban, azt felelte: Daróczival kapcsolatban erről korai lenne még beszélni, hiszen a férfi csak három hónapja kezdett udvarolni neki - adta hírül a Hot! magazin.

A vörös hajú sztár azonban lelkesen mesélt arról, mennyi mindent tud csinálni a párjával. Sokat dolgoznak, kevés a szabadidejük, amelyet azonban sokszor kislányával hármasban töltenek. Szinte mindenben tökéletes közte és Dávid között az összhang - mondta Claudia.

Párja tökéletes partner, akár filmet szeretne nézni, akár táncolni menne, olvasna, vagy egyszerűen csak beszélgetne. Még a zenei ízlésük is egyforma - mesélte a Hot!-ban a műsorvezető.

Liptai Claudia azt sem titkolta, hogy megbíznak egymásban a párjával. Nem tesznek olyat, amivel féltékenységet generálnának.

A Hot! magazinban a csinos műsorvezető azt is kimondta: döntése volt párját, Gesztesi Károlyt illetően végleges, nincs hozzá visszaút. Hosszú ideig küzdött a házasságáért, de amikor belátta, hogy vége, lezárta életének ezt a szakaszát...

Liptai, mint Kozsó múzsája?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.