"Halott a lelkem" - vallotta Claudia

Megrázó: Liptai kezét egy hete kérte meg Daróczi Dávid!

A TV2 Mokka című műsorában utoljára nyilatkozott Daróczi Dávidról Liptai Claudia - Fájdalmas emlékezés.

2010.04.06 16:25bulvaros.hu

Liptai Claudia, Daróczi Dávid szerelme utoljára vallott a kapcsolatról és párja döbbenetes haláláról a TV2 Mokkájában.

- Nagyon sok mindent írtak amikor mi összekerültük Dáviddal és találgatták, hogy mióta ismerjük egymást. úgy gondolom az méltó, hogy utoljára itt meséljek róla. 1,5 évvel ezelőtt találkoztam vele először itt a stúdióban. Itt ült kormányszóvivőként és csak illedelmesen odaköszöntem neki" - mesélte Liptai Claudia.

"Azurák Csabával ült a stúdióban és később bevallotta, hogy már akkor azt érezte, na igen ez az igazi nő. Azt szerettem volna, hogy ebben a műsorban beszéljek utoljára róla és megkérek mindenkit, hogy engem hagyjanak. Ha ő hisz a mennyországban, ha látja akkor ő is ezt szeretné" - emlékezett könnyek közepette Liptai.

- Életemben soha nem találkoztam ilyen közel a halállal. Főleg azt érzem, hogy minden percben nehéz levegőt vennem, kinyitni a szemem, nem akarom ezt, nem találom a helyemet. Tudom, hogy van egy kislányom és velem van. Mindenki azt kérdezi, hogy történhetett - mondta a műsorvezető.

"Batiz András fogalmazta meg, hogy mindenkiben laknak démonok. Ő neki voltak, de mivel nagyon sokan szerették, ezért senki sem gondolta, hogy öngyilkos lesz" - fogalmazott Claudia.

- Utolsó napi üzenetét elhoztam, a következőket írta: -"Tiszta szívemből szeretlek, veled akarok családot, veled akarom leélni az életedet." Valami miatt ő nem szerette önmagát. nem tudta elfogadni magát, mindig úgy érezte, hogy küzdenie, bizonyítania kell. Halott a lelkem, elvitte magával. Ez a teher amit most érzek, hogy tényleg egy mázsás kő ül rajtam. Azért is felfoghatatlan ami történet, mert egy hete kaptam meg tőle az eljegyzési gyűrűt - mondta könnyek közt Liptai.

"Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, rengeteg dolog történt ebben a kapcsolatban is. Ő valami olyat adott nekem, ami pont ennyire volt mérve, a kislányom úgy szerette, olyan dolgokra tanított engem is, hogy így még fájdalmasabb. Pankának nehéz megmagyarázni, hogy hol van Dávid. Rengeteg terhet vett le a vállamról és mondta, hogy mindent megtesz, olyan szeretet, olyan jóság volt benne. Én meg akartam nézni utoljára, de azt mondták hogy ne, mert az már csak egy test és a lelke az itt van nem tudom hogy lehet túlélni..." - könnyezett Liptai Claudia a Mokka stúdiójában.

Teljesen összetört Liptai Claudia - videó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.