"Nekem ő nem halt meg"

Daróczi Dávid apja: Minden telefoncsörgésre a fiam hívását várom...

Az elmúlt héten beszélt utoljára a fiával Choli Daróczi József - Az elhunyt egykori kormányszóvivő édesapja képtelen elhinni a tragédiát. Mint mondta: sejteni egyáltalán nem lehetett, ami történni fog, és számára a fia most sem halott...

2010.04.07 09:25ma.hu

Önszántából vetett véget életének Daróczi Dávid a hétvégén - A volt kormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József ugyanolyan döbbenten áll a tragédia előtt, mint bárki más. Elmondta: Dáviddal az elmúlt héten beszélt utoljára. Nem sejtettek egyáltalán semmit, ugyanolyan volt, mint korábban. Még biztos benne, hogy a fia él, hogy nem halt meg, és minden telefoncsörgésre az ő hívását várja...

A megtört apát hajnali egykor értesítették Daróczi Dávid tragikus haláláról. Fia párja, Liptai Claudia nem tőle, mástól értesült a szörnyű hírről. A tragédia óta Choli bácsi többször találkozott Claudiával. Daróczi Dávid temetése április 16-án, pénteken lesz, délután 2-kor. A végső búcsú nyilvános lesz, minden barátot várnak, hiszen annyian szerették a fiát - mondta el Choli Daróczi József a Napi Ásznak.

Mindeddig úgy tűnik, valóban nincsenek válaszok arra, mi vezethetett Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő szombatra virradó éjjel történt öngyilkosságához.

A férfira a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásban talált rá egy ismerőse 23 óra tájban. A mentősök 30-40 percen keresztül próbálták Daróczit újraéleszteni, sikertelenül.

A halálesetről családja és minden barátja, ismerőse mély döbbenettel értesült. Mindenki számára érthetetlen, mi történhetett, hiszen sosem látták Daróczi Dávidot depressziósnak. Sőt, kifejezetten vidámnak tűnt.

Kedvese, Liptai Claudia tegnap reggel a Mokka reggeli műsorban Kárász Róberttel beszélgetett a tragédiáról. Daróczi párját szörnyen megviselték a történtek, úgy fogalmazott, nem tudja, hogy lehet ezt túlélni...

A műsorvezető elárulta azt is, hogy elhunyt párja egy hete kérte meg a kezét, az eljegyzési gyűrűt is magával vitte a Mokka stúdiójába. Ennek tudatában főként érthetetlenül áll mindenki a tragikus eset előtt...

Daróczi Dávid példakép volt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.