Orvoshoz járt, de javult a depressziója...

Anyagi gondok nyomaszthatták Daróczi Dávidot?

Anyagi problémákkal is küzdhetett az egykori kormányszóvivő - Egyes információk szerint kölcsönökért folyamodott ismerőseihez Daróczi Dávid, és Liptai Claudiát is kezdte aggasztani a kialakult helyzet.

2010.04.08 07:40ma.hu

Daróczi Dávid péntek éjjel történt öngyilkossága óta mindenki döbbenten próbál okot keresni a miértre - Az is lehetségesnek látszik, hogy anyagi gondok miatt dobhatta el magától életét az egykori kormányszóvivő.

A Napi Ász úgy tudja, egyes információk szerint az utóbbi hónapokban többször fordult kölcsönkért hozzá közel álló személyekhez. Ezt alátámasztaná az is, hogy eladta saját ingatlanát a közelmúltban, és abba az Andrássy úti lakásba költözött, ahol végül meghalt.

A Tv2 háza táján pedig pletykák szóltak arról, hogy Liptai Claudia említette kollégáinak, kedvese komoly anyagi gondokkal küzd, aggódott, és Daróczi tőle nem fogadott el segítséget. Choli Daróczi József, a volt kormányszóvivő édesapja indulatosan reagált az anyagi helyzetet firtató kérdésre, és nem is kívánta folytatni a beszélgetést - adta hírül a Napi Ász.

Daróczi Dávid halálának körülményeit még vizsgálják, megtörtént a boncolás, a toxikológiai eredményre még várni kell. A Napi Ász információi szerint egyébként Daróczi hónapok óta komoly depresszióban szenvedett, és szerettei unszolására fordult orvoshoz. Állítólag minden kezelésen megjelent és javulni látszott az állapota - adta hírül a Napi Ász.

Mindenesetre a család és a barátok is megrendülten és érthetetlenül állnak a tragédia előtt. Mint a napokban többen is elmondták, nem látszott depressziósnak a volt kormányszóvivő, kifejezetten jókedvűnek találták.

Batiz András,
Daróczi jó barátja démonokkal magyarázta tragikus halálát. Mindenkire rátalálnak a démonok, amik ellen küzdünk - ő alulmaradt - fogalmazott. "Az a dolgunk, hogy úgy emlékezzünk rá, ahogy ismertük, ha bármilyen okot keresnénk, azzal ezt akadályoznánk".

A pszichológusi végzettséggel rendelkező Ádok Zoli szintén Daróczi Dávid barátja volt. Nem tartotta depresszióra hajlamosnak őt. Úgy véli, ha már a gondolat megfogant, érdemes orvoshoz fordulni. Barátját életvidám, kedves, jólelkű embernek ismerte meg.

Külön döbbenetetet váltott ki a tény, hogy Liptai Claudia, a férfi kedvese a Mokka stúdiójában magával hozta eljegyzési gyűrűjét, és elmondta, hogy egy hete kérte meg a kezét Daróczi Dávid.

Utolsó üzenete, melyet a szerelme párnáján hagyott, így szólt: "Tiszta szívemből szeretlek! Veled akarok családot, veled akarom leélni az életemet!"...

Ám Liptai Claudia is említést tett arról, hogy bár a párját rengetegen szerették, ő nem szerette önmagát. Nem tudta elfogadni azt, ahonnan indult, és ahová jutott. Mindennel és mindenkivel küzdött. Minden nap úgy érezte, bizonyítania kell...

Daróczi Dávidra a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásban talált rá egy ismerőse pénteken 23 óra tájban. A mentősök 30-40 percen keresztül próbálták Daróczit újraéleszteni, sikertelenül.

Nyilvános lesz Daróczi Dávid temetése!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.