Gesztesi nem hagyja magára volt feleségét

Tíz éve nem volt saját lakása Daróczi Dávidnak

Daróczi Dávid szűkebb rokonsága a haláleset óta minden este összejött a családfő csepeli házában, melyre Liptai Claudiát is meghívták. Úgy hírlik egyébként, hogy az elhunyt egykori kormányszóvivő a közelmúltban bankhitelt is felvett.

2010.04.09 07:45

Minden este összejött Daróczi Dávidra emlékezni a családja a volt kormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József házában. A felröppent híresztelések, miszerint nem kedvelték volna az elhunyt menyasszonyát, nem igazak, hiszen Liptai Claudia is ott volt a megemlékezésen.

Az apa elmondta: Daróczi holttestét még nem adta ki a hatóság. Nem tudták a virrasztást a temetésig tartani, mert a hozzátartozók elfáradtak, Éjjel emlékeznek Dávidra, de sokuknak nappal elfoglaltságai vannak. Ő szervezi a fia temetését, tárgyalt egy görög katolikus pappal - mondta el Choli Daróczi József a Napi Ásznak.

A lap információi szerint egyébként Daróczi Dávid valójában már tíz éve megvált saját ingatlanától, eladta, hogy befektethesse a pénzt. Azóta hosszú évekig albérletben élt, és barátja, Batiz András üresen álló lakásába az egyszerűség kedvéért költözött, hiszen a hónap legnagyobb részét Claudiánál töltötte és felesleges volt számára egy bérleményt fenntartani - írja a Napi Ász.

A lap úgy tudja, a volt kormányszóvivő mindig szívén viselte családja helyzetét, ha kellett, támogatta őket anyagilag, volt, akinek bérelt lakást és egyéb költségeibe is beszállt.

A Napi Ász információi szerint a közelmúltban bankhitelt is felvett, stabil talajt szeretett volna teremteni vállalkozásainak. De közel sem volt annyi bevétele, mint kormányszóvivőként. A kölcsönt azonban mindig pontosan törlesztette.

Az összetört Liptai Claudia számíthat volt férjére, Gesztesi Károlyra. A színész a Napi Ásznak elmondta, az elmúlt napokban lényegesen több időt töltöttek kislányukkal, Pankával, de egyébként is sokat találkoznak.

Gesztesi természetesnek tartja, hogy Claudiával is sokat beszélget, és fontos számára, hogy volt felesége feldolgozhassa a gyászát. Válásuk ellenére nem hagyja magára volt szerelmét - adta hírül a Napi Ász.

Nyilvános lesz Daróczi Dávid temetése

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.