Rohammentő vitte kórházba Sarka Katáékat!

Súlyos ételmérgezést kapott Hajdú és neje - babájuk veszélybe került!

Jelenleg is kórházi kezelésre szorul a négyhónapos terhes Sarka Kata és férje, Hajdú Péter, miután egyiptomi pihenésük során súlyos ételmérgezést kaptak. A páros magzata veszélybe került.

2010.03.31 07:40ma.hu

Rohammentővel vitték az El Gouna kórházba hétfőn délután Hajdú Pétert és feleségét - Egyiptomi nyaralásuk alatt ugyanis ételmérgezést kaptak. Különösen veszélyes a dolog, hiszen Sarka Kata négy és fél hónapos terhes. A Frizbi műsorvezetője tegnap délelőtt küldött üzenetet állapotukról. Megírta, sajnos nagyon komoly a helyzet, Kata nincs túl jól, rövidesen viszik ultrahangra.

Dr. Bense Tamás
belgyógyász a Napi Ásznak elmondta, az ételmérgezés legnagyobb veszélye egyértelműen a magzat elvesztése lehet. A toxikus anyagok egy részét megszűri a méhlepény, de kis mennyiségben átjuthatnak a magzathoz is, ami következményekkel járhat. Az idejében elkezdett infúziós kezelés létfontosságú lehet. A kiszáradás is ok lehet az abortálásra.

Hajdú Péter szerencsére később olyan üzenetet küldött, melyben már az állt: hála az égnek nincs baja a babájuknak - adta hírül a Napi Ász.

A televíziós és modell kedvese éppen nemrég tudta meg, hogy teljesül a vágyuk: kislányuk, Noémi után kisfiú érkezik a családba. Sarka Kata annyira belelkesült a hírtől, hogy nem bírta kivárni az estét, a Frizbi felvételének szünetében elsietett a férjéhez elújságolni a dolgot.

A műsorvezető és producer nagy örömmel fogadta a hírt - boldog, hogy ismét apa lesz, annak pedig külön örül, hogy másodjára valóban kisfiuk születik. A gyermek nevét illetően még nem egyeztek meg.

Készültek, ha kiderül, hogy a baba újra lány, akkor a Viktória nevet kapta volna. Most fiúneveken gondolkodnak. Sarka Kata örülne, ha Péternek hívhatnák a fiukat, de ezt az apa nem tartja túl jó ötletnek.

A Hajdú-Sarka páros korábban nem tudott megegyezni abban a kérdésben sem, milyen hamar vállaljanak második gyermeket Noémi születését követően.

A csinos modell benne lett volna nem sokkal utána az újabb terhességben, de a Frizbi sztárja ezt korainak vélte.

Legideálisabbnak azt tartotta, ha két-három év is van a gyermekek között. Végül, úgy tűnik, sikerült dűlőre jutniuk, hiszen már úton van a kistestvér.

Porig alázta Kiszelt Sarka Kata és Tornóczky Anita!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.