Hajdú nem akarja, hogy Péter legyen...

Fia lesz Sarka Katáéknak!

Teljesült a vágya Hajdú Péternek és nejének - A páros a kislánya, Noémi után kisfiút vár. Sarka Kata a Frizbi felvételének szünetében közölte az örömhírt a férjével.

2010.03.26 09:30ma.hu

Minél hamarabb és személyesen szerette volna elmondani az örömhírt Sarka Kata a párjának, ezért meglepte Hajdú Pétert a Frizbi felvételének szünetében. A műsorvezető és producer nagyon boldog, hogy újra apa lesz, annak pedig, hogy másodjára kisfiuk lesz, külön örül.

A páros még nem egyezett meg a névben. Ha ismét lányuk lett volna, a Viki névvel készültek. Kata a Pétert sem tartaná rossz névnek, de az apuka nem támogatja az ötletet. Hajdú Péter a napokban elmondta, népszerű Frizbi műsora mellett akár a Megasztárt is vezetné Tilla mellett, és a zsűribe is szívesen beülne - adta hírül a Terefere magazin.

Február elején jelentette be Sarka Kata, hogy ismét gyermeket vár. A hír meglepő volt, a sztárpár ugyanis korábban arról beszélt, eltelik még egy kis idő a következő babáig.

Hajdú Péter egy-két évet még várt volna, mivel úgy vélte, egy kisgyermek teljes embert kíván. Kata azonban arra hivatkozott, könnyebb azoknak a szülőknek, ahol nincs nagy korkülönbség a kicsik között. A modell nem sokkal a kis Noémi születése után vállalta volna a második babát.

Sarka Katának azonban a jelenlegi terhessége sem egyszerű: nemrég ismét kórházba kellett vinni. Többször is begörcsölt, és az orvosok figyelmeztették, ne emelgesse több mint tíz kilós kislányát, mert abból baj lehet.

A csinos modell nem titkolta, kislányuk sem a legjobb gyerek, akaratos, nagyon sokat hisztizik mostanában, ha valamit nem kaphat meg.

Kata úgy vélte, talán túl sokat megenged neki, de tanult belőle, a következő gyermeknél több dolgot másképp fog csinálni.

Hajdú Péter kislánya kimondta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.