Nem lesz jó vége a trágár beszólásoknak?

"Tusfürdővel mossa ...-ját" - Mc DC megalázta Sarka Katát!

Benkő Dániel hímtagja és Hajdú Péter nejének nőiessége került a szabadszájú freestyle rapper-nél terítékre a minap, Sebestyén Balázsék műsorában - Veres Robi alaposan kihúzta a gyufát Sarka Katánál.

2010.02.15 06:45ma.hu

Sokan úgy gondolják, túllőtt a célon a Csillag születik sztárja, Veres Robi alias MC DC - A Class FM-en szereplő freestyle rapper Sebestyén Balázsék műsorában sajátos stílusában foglalja össze a hét sztáreseményeit. Ezúttal Benkő Dániel hímtagja és Sarka Kata nőiessége került a célkeresztbe, azzal kezdve mondókáját: "Kata tusfürdővel mossa ....-ját".

Veres Robi elmondta: nem szerette volna megbántani Katát, ő úgy véli, a fellépései alkalmával - főként ha olyan helyre megy - megválogatja a szavait. Egy főiskolai bulin vagy éjszakai szórakozóhelyen azonban a trágárságokat sem hagyja ki, úgy gondolja, erre vevők inkább a fiatalok. De ő nem erre utazik - árulta el. Ennek ellenére minap Bochkor Gáborékat sem kímélte, "Bochkorék rácsesztek, mert csak másodikak lettek" megjegyzésével.

Szalai Annamária, az ORTT tagja elmondta, a médiahatóság levélben már mindkét új kereskedelmi adónak juttatott el figyelmeztetést, a kiskorúak ellen irányuló törvénysértések megszüntetésére.

Sarka Katát egyébként nem különösebben érdekli Robi véleménye. Szerinte MC DC rossz utat választott, ha ugyanis azt szeretné, elfogadott legyen az ismert emberek körében, akkor nem szabad megsértenie mindenkit. Egy idő után azt veszi majd észre, hogy nem hívják sehova és nem köszönnek neki az utcán - mondta meg véleményét Hajdú Péter felesége - adta hírül a Napi Ász.

Veres Robi, bár nem ő, hanem Tabáni István nyerte a Csillag születik tehetségkutatót, több jól hangzó lehetőséget is kapott a műsor után, ezért egy cseppet sem búslakodott.

Csak a verseny után derült fény arra, hogy Robit már négy éve szárnyai alá vette és menedzseli R. Kárpáti Péter, a népszerű Barátok közt-sorozat Andrása.

Kilétét azonban eddig nem fedte fel Veres Robi, csak amikor R. Kárpáti Péterről híre ment, hogy sorozatbéli kollégáinak is szervez fellépéseket. MC DC korábban két freestyle versenyt is nyert, és fellépéseivel keresi kenyerét.

2007-ben világrekordot is felállított: Kilenc és fél órán át szövegelt. A rapper elárulta, jövőre ezt még egy órával szeretné megtoldani, a szervezés már folyik.

Az esemény fővédnöke a hírek szerint Benkő László, az Omega billentyűse lesz, ő is szívesen gondoz tehetségeket.

A verseny után valóban felbolydult Robi élete - felajánlották neki, hogy Sebestyén Balázsékkal dolgozzon a Class FM-en, és hamarosan talán a Mikroszkóp Színpadon is kipróbálhatja magát.

MC DC: alkalmazkodom a közönséghez!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.