Rosszindulatú pletykák keserítik a kiscsillagot

Veres Robi: Ne is keressetek!

A Csillag Születik szabadszájú freestyle rapperéről mostanában olyan hírek láttak napvilágot, amik szerint nagyképű lett, de a barátnőjét is támadták az újságírók - MC DC szeretné helyre rakni a dolgokat.

2009.12.09 17:30Tabu tv

Veres Robi a Tabu Tv kamerája előtt fejtette ki véleményét a róla megjelent hírekkel kapcsolatban.

"Vannak, akik mindig jó kis cikkeket hoznak, de persze nem lehet mindig pozitív a megítélés. Én azt megértem, hogy ha nincs hír, akkor csinálunk, hozzáteszünk meg elveszünk belőle. Azt szeretném, hogy én legyek az újságban, és nem az, amit ők szeretnének" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Veres Róbert, a Csillag Születik freestyle rappere.

Egyik bulvárlap múlt héten írta meg, hogy otthonosan érzi magát a sztárok körében a Csillag Születikkel ismertté vált rapper, MC DC új kedvese, Valentina.

Az újság címlapján figyelmeztette a fiút, hogy vigyázzon szerelmének tárgyával, de most Robi is üzen az újságnak.

"Volt egy olyan, hogy a barátnőm egy sztárhajhász. Volt neki az egyik közösségi portálon Király Viktorral, meg több sztárral közös fotója, mert elment egy buliba, mint sokan elmennek és csinált egy képet, mint nagyon sokan, és feltette erre az oldalra. Azt írták, hogy vigyázzak én, mert hogy Ő sztárokra utazik. Ez hülyeség!" - meséli a tabutv.hu riporterének MC DC, aki azért is fel van háborodva, mert barátnőjének rosszul esett a firkászok rosszindulata.

Veres Robiról azt is írták, hogy kezd magától elszállni, de ezt határozottan cáfolja.

"Állítólag úgy vettem fel a telefont a nőnek, hogy nincs halló, de szerintem az a nincs halló az úgy volt, hogy nem hallom, mert van hogy nálunk otthon szaggat a hang, és van, hogy tényleg nem hallom" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a kicsillag, aki a Tabu Tv weblapján keresztül üzent a lap újságíróinak: "Ne keressetek!".

Veres Robi elővette és tovább jutott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.