Se kedvese, se lakása a kiscsillagnak!

Veres Robi új barátnőjével is szakított!

Keresztülhúzták a fiatal rapper számításait az elfoglaltságai - Veres Robinak alig volt ideje a kedvesére, ami szakításhoz vezetett, ráadásul a fővárosba költözne, de még nincs hová.

2010.01.05 07:30ma.hu

Nagy tervei vannak a Csillag születik döntősének - Veres Robi alias MC DC most főként karrierjével foglalkozik, úgy véli, sínen van az élete, noha a napokban új barátnőjével is elváktak útjaik.

Az utóbbi időben Robi csak interneten tudott beszélgetni a lánnyal, fellépésről-fellépésre járt. Ameddig nem költözik Budapestre, szingli életet fog élni. Várhatóan január végén teszi át székhelyét a fővárosba, minden elfoglaltsága ide köti.

A verseny után felbolydult Robi élete - Sebestyén Balázsékkal dolgozik a Class FM-en, és hamarosan talán a Mikroszkóp Színpadon is kipróbálhatja magát. Egyelőre pénzt gyűjt, hogy a költözés is egyszerűbb legyen. Pár héten belül kell lakást találnia. Mint mondja, anyagi gondja most nincs, de minden forint az albérletre kell - mondta el Robi a Napi Ásznak.

Amikor Veres Robi jelentkezett a Csillag születikbe, komoly kapcsolatban élt. Kedvese, Vanda szorított neki akkor is, amikor bejutott a verseny legjobbjai közé.

Távkapcsolatban éltek azonban, Robi Mezőtúron, a lány pedig Felsőtárkányban, a verseny idején alig tudtak találkozni. A rapper végül a szakítás mellett döntött.

Megismerkedett azonban közben egy másik lánnyal, Valentinával, aki az interneten talált rá Robira, és még azelőtt felvették egymással a kapcsolatot, hogy a fiú törölte volna magát a közösségi portálról.

Kezdetben leveleztek, majd találkozásra is sor került. Szép szerelemnek indult, a jelek szerint azonban az ifjú sztár elfoglaltságai keresztbe tettek.

MC DC ott lehetett a Csillag születik döntőjében, Vásáry André, Csikó Szabolcs és Tabáni István mellett - mint tudjuk, utóbbi került ki győztesen a küzdelemből.

Robinak sincs oka azonban panaszra, hiszen mint korábban is mondta, már kapott néhány ajánlatot, és élni is fog velük.

Turnébuszt kapott Veres Robi - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.