Lehetőségek sora zúdult a rapper-re, mégis...

Veres Robit otthon herének szólítják

A Csillag születik sztárja még nem tudja, mi lesz a verseny végeredménye - tervei azonban a jövőre nézve vannak, és úgy tűnik, lehetőségei is. Még a rádióban is megszólalhat, mint bulvárhír-kommentátor.

2009.12.18 07:30ma.hu

Veres Robi alias MC DC hostelt szeretne nyitni - olcsó szállodát külföldi diákoknak. Nem tagadja, tudja, ez sok pénzbe kerül, de úgy véli azzal is tisztában van, hogyan lehet egy ilyen dologba belekezdeni, vannak ismerősei. Robival a verseny kezdete óta megfordult a világ.

Nemcsak új lány van az életében, leforgatták - hazánkban az első - freestyle rap klipjét, ezenkívül a Class FM-en péntekenként este bulvárhíreket kommentálhat, természetesen saját rímeivel. Tény, nem lehet azt mondani, hogy nem csinál semmit. Talán édesanyja sem illeti többé azzal a szóval, ami régen igencsak fájt Robinak: "here" - adta hírül a Hot! magazin.

Veres Robi életében már a Csillag születik első néhány fordulója után nagy változás történt. Míg a fiúnak korábban Vanda nevű kedvese szorított, néhány hét elteltével kiderült, hogy a fiatalok szakítottak.

A freestyle rapper az egyik lapnak úgy nyilatkozott, eddig is távkapcsolat volt az övék, hiszen Felsőtárkányban lakott a lány, ő pedig Mezőtúron, és keveset talákoztak. A helyzet a verseny kezdetével csak még rosszabb lett.

Robi ugyanakkor elárulta, hogy van egy új hölgy az életében. Míg le nem szedte elérhetőségét az egyik közösségi oldalról, egy lány felhívta őt.

MC DC érdekesnek találta a kedves hangú lányt, és utánanézett, ki is ő valójában. Rájött, nemcsak kedves, hanem csinos is. Így aztán sor került a találkozóra is.

Ami a diákszálló létesítését illeti, Veres Robinak talán már vannak ötletei és támogatója is akad is ahhoz, hogy tervét megvalósítsa.

Nemrég olyan dolog is kiderült, ami korábban titok volt. A freestyle rapper tehetségét már évekkel ezelőtt felfedezte az ismert színész, R. Kárpáti Péter, aki ettől kezdve támogatta is Robit, és szervezett neki fellépéseket.

R. Kárpáti Péter elmondta, hogy egy rendezvényen találkozott először MC DC-vel, ahol műsorvezetőként tevékenykedett.

A rapper megkérte, hogy színpadra léphessen, és nem csalódtak a fiúban - ettől kezdve tart baráti- és munkakapcsolatuk.

Veres Robi olyat tett, amit eddig még soha!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.